Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Bleteczka.

Bleteczka

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:      Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK

2. Imię:     Łukasz 

3. Wiek:    18 

4. Znajomość Amx (0/10):     7,8/10

5. Mikrofon (Tak/Nie):       TAK

6. Składka (Tak/Nie):       TAK ale po pierwszym maja.

7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Ble[T]eczK'a%20-*_%20SkiStr3akK/31.186.82.184:27691/

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: 

Witam, jestem Łukasz na "klasyku" gram od bardzo dawna. Oficjalnie tzn. z forum i grą codzienną jestem  już troszkę czasu. Staram się udzielać na forum jak najbardziej mogę, w niektórych działach niestety posty nie są wliczane. W cs 1.6 gram od 5-6 lat. Posiadałem własną  sieć na której było +12 serwerków - sporo osób z nazwy kojarzy. Admina posiadałem na naprawde dużej ilości serwerów. Gwarantuje wam, że po przyjęciu mojego podania nikt nie powie "a nie móiłem". Jestem doświadczonym w tym fachu. Amx mam opanowane bardzo dobrze. Niestety ale muszę to powiedzieć : brakuje adminów ! Brakuje adminów w godzinach porannych. Jeżeli gracie tylko i wyłącznie po godzince 14/15 nie macie co narzekać, gorzej jest właśnie rano....  Ciężko jest przegrać jedną mape spokojnie. 

Chcę pomóc w rozwoju tego serwerka ale również sieci. Uwielbiam grać mixy  - 1.6 - oczywiście rozgrywamy je na waszym ts'ku. Przyciągam ludzi i męczę adminów żeby rejestrowali nowych użytkowników :P

Patrząc na mój gt tj. 6-7 godzin jesteście przychylni dać wypowiedz negatywną. Jednak przeczytajcie jeszcze raz to co napisałem u góry: brak adminów, na klasie witałem również pod innym nickiem etc.

Żeby jeszcze bardziej was przekonać lekko podsumuję co działa na moją korzyjść oczywiście tylko według mnie, wasza opinnia może być różna:

-doświadczenie

-kultura

-steam

-godziny grania

-amx

-umiejętność rozpoznania czita.

Wszystkich adminów nie zapoznałem ale jak na razie wszystko jest pozytywnie :)

9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID:     Oczywiście posiadam.  SID:  STEAM_0:0:1050634  

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:          Bardzo różnie od 1 do 3h. Atutem jest również gra w godzinach porannych.

11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : często w godz. 10-12 / 16-22. Weekend jeżeli jest czas na grę, po prostu, godzinki losowe 10-22.

12. Staż w grze Counter-Strike 1.6:              Bardzo duży staż i doświadczenie (5-6lat)

13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie):          Posiadałem admina na niezliczonej ilości serwerów. 

Edytowane przez Bleteczka

Wszystko cacy, ale wydaje mi się, że jesteś z nami za krótko. Daj się jeszcze innym poznać, wymagania masz spełnione i wydaje mi się, że jesteś dojrzałym graczem i adminem również byś był.

• Like 1

1. Witam, jestem Łukasz na "klasyku" gram od bardzo dawna. Oficjalnie tzn. z forum i grą codzienną jestem  już troszkę czasu.

Użytkownik od: pią, 10 kwi 15

2. Patrząc na mój gt tj. 6-7 godzin jesteście przychylni dać wypowiedz negatywną. Jednak przeczytajcie jeszcze raz to co napisałem u góry: brak adminów, na klasie witałem również pod innym nickiem etc.

pre_1429302175__podanie.jpg

Podanie pięknie napisałeś. Szkoda tylko, że fakty mówią inaczej i żadnego innego potwierdzenia raczej.. nie posiadasz.

Nie spełniasz wymagań, zatem podanie zamykam, a moderator nada Ci warna :(

Przykro mi.

Edytowane przez S}{aDoW

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności