Bleteczka 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK Nick podejrzanego*: s[4][k[!]. !Dane podejrzanego [sID+IP]*: Ns więc ip, 83.27.59.219 Data (dzien, gg:mm) zajscia: Teraz, 14+ 18.04Twoj dowod*: http://www26.zippyshare.com/v/CKC1LvKn/file.htmlRodzaj czita*: WH Nazwa mapki: mirageCzasy podejrzanych akcji*: Słuchajcie ten pan kupił vipa i myśli że może się odpalić. 99% akcji jest spalonych/modelowo ! Praktycznie wszystkie są do rozpisania.. 1. 19:41 - Akcja żelki, przejscie - modelowo 2. 19:49 - Akcja biała skrzynka (b) - MODELOWO ! 3. Od 20:22 - Akcja pochylnia (a) - Uciekanie przed He, modelowo spalone. 4. 20:33 - Akcja skrzynekczka, pochylnia - Modelowo wszystko wie... 5. 20:40 - Akcja pochylnia - modelowo spalone 5 rozpisanych : spalonych 25 wszystkie... gracz totalnie spalony. IP /Nazwa serwera: FFA SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu PS> WCZESNIEJSZE ZGLOSZENIE ! -> [uBT sprawdzcie proszę ] http://forum.cs-classic.pl/topic/33906-sprint-aka-duszek-wh/ Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Bleteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Świadkiem byłem więc może dodam od siebie, że jak dla mnie on po prostu dobrze grał, chociaż trochę dziwne było że przy wyjściach 1na1, zawsze wyskakiwał i się chował za czymś a ciągle trafiał, chociaż jedna akcja, też na mirage w kuchni, minuty nie podam chociaż na demku pewnie jest, siedziałem za skrzynkami, a oskarżony gracz przeszedł przede mną, celował w drugą stronę( a byłem sam), więc gdyby był odpalony to raczej by się na mnie patrzył. e: nie twierdze że nie jest, ale nawet taki doświadczony UBT jak ty może się czasem pomylić, a może ten gracz jest po prostu dobry:)). Czasem lepiej nie nastawiać się na jedną opcję na 100% bo się można bardzo zawieść. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Pistolejro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ale dlaczego kolego patrzysz na jedną akcję. Masz 9 spalonych na 10 . Najpierw obejrzyj, a następnie jeżeli chcesz się wypowiedzieć rozpisz po swojemu. Jestem doświadczony w UBT + ocenianiu pow. Gracz jest ewidentnie i całościowo spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi