ViperCS 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nick : ViperCSData Zdarzenia : 2015-04-19 00:00Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge:NemoOpis Sytuacji : Gram sobie i nagle nemo wystawia harrego na rynek. Kupuje za 60 monet. Zbuggowalem sie i zamiast poczekac az ktos mi wezmie harrego na przetrzymanie to mnie zkickowal. Wrocilem a on sie jeszcze smial, napisalem mu spierdalaj i dal mi bana za kulture i dawal glupie usmieszki.Dowod :Nwm moze fatality? byl na serverze. Nwm gdzie są logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViperCS 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zapomniałem dodać iż, kiedy ostatnio miałem takkiego buga nemo z checia przetrzymal perk... Tylko gdy wrocilem nie oddal i dalej mial z tego zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Napisz skargę w dziale serwera Domyślam się, że to COD 350 http://forum.cs-classic.pl/forum/184-codskargi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi