Anomaly#Smurf. 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć mam pewien problem ze Steam. Mianowicie taki,że nie mogę zapraszać znajomych a CS:GO zakupiłem na FabrykaKluczy.pl. I mam takie pytanie czy moze ktos mi z tym problemem pomoc NP: tanim bezużytecznym giftem na Steam do gry? Odwdzięczę się skinem do CS:GO. Nazwa Steam: Anomaly#Smurf. Skina za pomoc dam z innego konta poniewaz tam dostalem VAC nie wiem za co i czyszcze konto i przenosze skiny z tamtad na nowe konto. Gra może być nawet za 9 centów. Dam nawet resztki PSC za pomoc Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Anomaly#Smurf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja żadnych giftów nie będę dawał, ale jeżeli kupisz grę na steam to Ci odblokuje tych znajomych, ale bodajże musisz mieć ją zainstalowaną. // Inni znajomi mogą Cię dodać. VAC jest wiadomo za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly#Smurf. 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciekawe jakos ja nie wiem za co dostalem VAC pomimo, ze moj kuzyn gral na moim koncie. +UP to, że nie musisz dawać gifta zeby pomoc to nie znaczy ze musisz komentowac post do nabicia tylko postow. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Anomaly#Smurf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Za przeproszeniem, ale "śmiechłem" VAC jest za duże oszustwa / cheaty. Kiedyś jeszcze występowały za kupowanie gier w innym kraju / dublowanie kont, ale zostało to zniesione. @EDIT: Nie wiem dlaczego zawsze jak ktoś dostanie bana to akurat grał kuzyn / babcia / ciocia. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No to będziesz miał nauczkę żeby nigdy nikomu nie dawać grać na swoim koncie, bo albo ty coś kręcisz albo kuzyn. VAC'a nie dostaje się od tak po prostu. Miłych VACakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly#Smurf. 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Sęk w tym, ze nic takiego nie zrobilem moze on byl zgloszony bo po tygodniu czasu jak chcialem zagrac to zauwazylem VAC. ;/ Za przeproszeniem, ale "śmiechłem" VAC jest za duże oszustwa / cheaty. Kiedyś jeszcze występowały za kupowanie gier w innym kraju / dublowanie kont, ale zostało to zniesione.@EDIT: Nie wiem dlaczego zawsze jak ktoś dostanie bana to akurat grał kuzyn / babcia / ciocia. Bylem wtedy u ciotki na tydzien czasu i zostawilem mu konto bo chcial zagrac ale nie wiedzialem, ze cos sie stanie. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Anomaly#Smurf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sęk w tym, ze nic takiego nie zrobilem moze on byl zgloszony bo po tygodniu czasu jak chcialem zagrac to zauwazylem VAC. ;/ Bylem wtedy u ciotki na tydzien czasu i zostawilem mu konto bo chcial zagrac ale nie wiedzialem, ze cos sie stanie. Jak zawsze kazdy ma VACacje za nic i nie wie dlaczego. Zawsze niewinni jak w wiezieniu xD . VAC'a nie dostaje sie za nic, wiec jednak uzywales cheatow . Przynajmniej masz nauczke ! Przez takich jak Ty ludzie przegrywaja mecze turniejowe, skoro masz VAC'a widocznie Ci sie nalezal. VALVE nie obchodzi gdzie byles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi