Masakrator 3 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1. Nick: -[Masakrator]- 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 25 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): PO WYPŁACIE 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/-%5BMasakrator%5D-/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Co tu siebie opisywać, lubie ciskac dużo w csa i robię to w wolnych chwilach, chce zostac adminem gdyż bardzo dobrze ogarniam cziterów i nie mówię tu o ewidentnym aimie tylko graczach którzy np. umiejętnie używają WH. To jest główny powód 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak posiadam : STEAM_0:1:21937430 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-6h dziennie ale nie zawsze codziennie, zależy to od mojej pracy lub wyjazdów weekendowych 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 17:00 - 1:00, Weekendy: 8:00- 2:00 12. Staż w grze counter strike 1.6 Będzie jakieś 7 lat na steam bo ogólnie to nie wiem 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Byłem wielokrotnie adminem na Cod Modach, diablo modach, Ffa i raz H@ Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 jestem na tak +aktywny +zna się na czitach (dział ubteam) +stea, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dobrze znany wszystkim gracz, ogarnia aż za dobrze Spełnia wszystkie wymagania.Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jestem na tak staż wiek amx aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jestem na tak. Ogarnia, kultura, wiek ,steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi