Siara Siarzewski 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nick:Siara SiarzewskiLink do SS: http://www19.zippyshare.com/v/Gxqeapbk/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Siara Siarzewski ==== Admin : STalonES ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 04/18/2015 - 20 : 13 : 5 Serwer: [NewDiabloMode]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=173854 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 czas modyfikacji sie nie zgadza, dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Siarzewski 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przepraszam, ale nie rozumiem co chodzi Jakby ktoś mogł mi wytłumaczyć o co koleżanka pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) @Siara Data modyfikacji = Czas kiedy plik został utworzony / edytowany. @EDIT: No dzięki za warna gdy próbuję pomóc. Eh.. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Siarzewski 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie wiem dlaczego się czas modyfikacji nie zgadza Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami. Czy mógłbym dostać ułaskawienie już ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Musisz wytlumaczyć dlaczego sie tak dzieje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Siarzewski 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Może dlatego że pliki zostały wpakowane w paczkę .rar, lub przez skopiowanie oryginałów. Zapewniam administrację że gdybym wiedział z czego to wynika napisałbym dlaczego tak się dzieje. Cały weekend nie mogłem grać z powodu bezpodstawnego bana i teraz jeszcze są kłopoty z ss'ami. Ewidentnie widać na nich ze nic nie mam. Trzymacie bana na niewinnej osobie co jest nie fair ponieważ mam coraz większe starty lvl, a także nie mogę grać na pozostałych serwerach. Powtarzam jeszcze raz nie wiem dlaczego jest inna godzina, nic w tych ss'ach nie zostało zmienione, wysłałem je w takiej wersji jakiej dostałem. Nie znam się kompletnie na tych rzeczach, nie jestem informatykiem, jestem zwykłym humanistą, jeżeli chodzi o komputery to jestem kompletną nogą. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Siara Siarzewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Demo czyste, daje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi