malcio 167 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick:Virtus pro Nick Link do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Вы были забанены на этом сервере![AMXBans] Вы можете подать апелляцию @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Причина: 'Aktywne IP '[AMXBans] Продолжительность: 'permanentnie'[AMXBans] Ваш SteamID: 'STEAM_0:1:76676324'[AMXBans] Ваш IP: '185.28.248.10'[AMXBans] =================================Serwer:ffaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=174297Jaki aktywny ban?po poludniu gralem normalnie....WYBACZAM Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Już miałem pisać prośbę o ub. Przepraszam za pomyłkę, mój błąd, źle spojrzałem. Gracz nie ma aktywnego IP. Proszę o UB dla niego. Jeszcze raz przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi