Mietekk 22 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nick:Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: Uważam, że wzór nie będzie potrzebny do tej prośby.Serwer: CodMod 2001Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=174535 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=174578 Tak więc droga administracjo serwera jak i UB-Team. Zwracam się do was z nietypową prośbą ponieważ zostałem przekonany przez użytkownika CREATIVE. Na czym polega prośba, na zdjęciu bana zamieszonego powyżej (ab) Tak wiem, źle zrobiłem ponieważ jestem niecierpliwy i uparty. Przenigdy gdy dostałem takiego bana nie zwracałem się z prośbą tego typu, dlatego nie wiem za bardzo co w niej zamieścić. Jak kilku graczy zauważyło dość dobrze gram i szkoda byłoby zaprzestać denerwowac innych graczy umiejętnościami w grze jakie posiadam, pierw dostałem bana ponieważ skakałem między kebaby (myślałem, że to nie przyniesie takich skutków). Nigdy nie byłem banowany za bugowanie serwera ponieważ wiem co można a czego nie na serwerze. Rozumiem, że nie możecie wybaczyć typowi co grał na Aimie, wh itp. Ale to jest pytanie z innej beczki. Gdybyście zdjęli głupiego bana za AB to byłbym wam bardzo wdzięczny. Jednak to zależy od całej administracji co z tym zrobicie, ponieważ to wasze zdanie się liczy, moje zaś nie. I obiecuje, że poczekam ten tydzień. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Sry za wypowiedz pewnie dostane warna ale kij. Czy moglbym poprosic o wypowiedz admina banujacego na jakiej podstawie wlepil koledze wyzej ab?? O ile wiem wchodzenie na aktywnym skutkuje jeho przedluzeniem a nie daniem klientowi perma <lol> a chyba regulamin na 45k1 nie rozni sie pod tym wzgledem od sasiedniego servera. natalio masz racje co jest po banie na 7 dni?? Wedlug mojego rozumowania na pewno nie ma permika!! Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Napisz proszę do opiekuna serwera z prosbą o wyrozumialosc i poproś o drugą szansę, zaznacz, ze wiadomosc o Twoim ub ma dostarczyć do mnie na priv. Jezeli on sie zgodzi ja Ci dam ub za "ab" @up, w regulaminie pisze "przedluzenie" a co jest po banie na 7 dni? Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Proszę by gracz zgłosil sie do opiekuna i wyjasnił sprawę, niech opiekun podejmnie decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi