Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jaka jest waszym zdaniem najlepsza płyta roku 2014? Możecie podać 3 płyty, takie małe podium Miejsce 3: Bonson/Matek MVP Miejsce 2: Kino nocne- Pih Miejsce 1 O nas się nie martw- Bonson/Matek Oczywiście nie musicie podawać jednego gatunku. Jestem po prostu ciekawy co napiszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 1) "Remedium" Tau 2) "CO ZA MIXTAPE" Kuban 3) "KODEX V" White House Records Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czekam na "Odmienny stan świadomości Trzeciego wymiaru [3WFlowkilka!]" wtedy będę mógł wydać ostateczny werdykt, ale z góry mogę powiedzieć, że Kodex V na nim się znajdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Pokahontaz - Reversal Tau – Remedium Tede – #kurt_rolson ___ Te trzy płytki rozpie**ol Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Kamil™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Czekam na "Odmienny stan świadomości Trzeciego wymiaru [3WFlowkilka!]" wtedy będę mógł wydać ostateczny werdykt, ale z góry mogę powiedzieć, że Kodex V na nim się znajdzie. Mowa o 2k14 ^^ A w 2015 czekanko na: Guzior, Szesnasty, Deys & ZeroCool, Golin, Yak Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez stachuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi