ShaD 2 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czeeść, w tym temacie zapisują się wyłącznie administratorzy FFA którzy chcą wziąć udział w meczu "Admini vs Gracze", którego pomysłodawcą jest Hiper. Data spotkania: 23.04.2015 godz. 18:00 Wzór: Nick: Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nick: rolooo Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: trening aka gaming Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): Tak Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: Vendetta Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): Tak Niestety muszę zrezygnować, chciałem zagrać ale jutro odpada. Dziś dostałem telefon i muszę zrezygnować. Trzymam za Was kciuki i powodzenia! Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Vendetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nick: polaczekkkkkkkkkk Tak chcę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nick: Chce Zwiedzac Anal <3 Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jeśli jest jeszcze miejsce dla mnie to: Nick:. Wiolka. Czy chcesz zagrać: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nick: Averox Czy chcesz zagrać (Tak/Nie): Tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Rekrutacja do drużyny została zakończona. /Jeżeli ktoś jeszcze chce dołączyć do drużyny pisać PRIV Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi