Skocz do zawartości

Reset

SlinceShot

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć kiedy jest planowany reset lvl i ranku . Tak wiem że był dwa miesiące temu, ale chciałbym wiedzieć. Czekam również na nową edycje z powodu zmiany modeli broni ;).

Po co zakładasz temat jak równie dobrze mogłeś napisać na pw/steam do Kropka lub Kryptona. Aby posty nabić. -_- Edytowane przez maly.

Po co zakładasz temat jak równie dobrze mogłeś napisać na pw/steam do Kropka lub Kryptona. Aby posty nabić. -_-

Chcialem tylko aby kazdy grajacy na cod'zie wiedzial kiedy bedzie reset, a nie po to aby nabic sobie posty. Ale widze ze Ty sadzisz inaczej.

Chcialem tylko aby kazdy grajacy na cod'zie wiedzial kiedy bedzie reset, a nie po to aby nabic sobie posty. Ale widze ze Ty sadzisz inaczej.

Byłem trochę adminem na tym Codzie dlatego się mogę wypowiedzieć, że gdy @ nie poinformuje graczy na serwerze większego zainteresowania jak w gronie adminów i stałych bywalców serwera nie będzie. Więc jeżeli będzie przeprowadzany reset Kropek poinformuje o tym na forum.

Byłem trochę adminem na tym Codzie dlatego się mogę wypowiedzieć, że gdy @ nie poinformuje graczy na serwerze większego zainteresowania jak w gronie adminów i stałych bywalców serwera nie będzie. Więc jeżeli będzie przeprowadzany reset Kropek poinformuje o tym na forum.

Dokładnie mały a jeżeli macie pytania piszcie PW.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Zamek

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności