SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chciałbym się dowiedzieć kiedy jest planowany reset lvl i ranku . Tak wiem że był dwa miesiące temu, ale chciałbym wiedzieć. Czekam również na nową edycje z powodu zmiany modeli broni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1hu 176 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć kiedy jest planowany reset lvl i ranku . Tak wiem że był dwa miesiące temu, ale chciałbym wiedzieć. Czekam również na nową edycje z powodu zmiany modeli broni .Po co zakładasz temat jak równie dobrze mogłeś napisać na pw/steam do Kropka lub Kryptona. Aby posty nabić. -_- Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Po co zakładasz temat jak równie dobrze mogłeś napisać na pw/steam do Kropka lub Kryptona. Aby posty nabić. -_-Chcialem tylko aby kazdy grajacy na cod'zie wiedzial kiedy bedzie reset, a nie po to aby nabic sobie posty. Ale widze ze Ty sadzisz inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1hu 176 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Chcialem tylko aby kazdy grajacy na cod'zie wiedzial kiedy bedzie reset, a nie po to aby nabic sobie posty. Ale widze ze Ty sadzisz inaczej.Byłem trochę adminem na tym Codzie dlatego się mogę wypowiedzieć, że gdy @ nie poinformuje graczy na serwerze większego zainteresowania jak w gronie adminów i stałych bywalców serwera nie będzie. Więc jeżeli będzie przeprowadzany reset Kropek poinformuje o tym na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Byłem trochę adminem na tym Codzie dlatego się mogę wypowiedzieć, że gdy @ nie poinformuje graczy na serwerze większego zainteresowania jak w gronie adminów i stałych bywalców serwera nie będzie. Więc jeżeli będzie przeprowadzany reset Kropek poinformuje o tym na forum. Dokładnie mały a jeżeli macie pytania piszcie PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi