Omega* 2 077 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Co wy na to aby dodać dzwięk na shoutboxie? Kiedy ktoś coś napisze usłyszymy krótki dzwięk. Oczywiście można by dodać jakiś button którym można by ten dzwięk wyłączyć. @Mako więc specjalnie napisałem aby była możliwość tego wyłączenia.. @Evvia - Również mi ta opcja nie działa @Grzywka - czy pierwszy? wątpię @JAK SOBIE KOMUŚ się znudzi po tygodniu to sobie wyłączy..Nie rozumiem takiego czegoś. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jest możliwość ustawienia powiadomienia głosowego gdy dostaniemy wiadomość na SB, ale [jak zwykle mam jakieś ale ] to nie działa bynajmniej u mnie ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem zbędne. Znając życie zawsze komuś nie bd pasował wybrany dźwięk. Często sporo osób pisze na raz na sb i robi się swego rodzaju pozytywny spam. Fakt jest już taka opcja. Myślę że temat można zamknąć. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Mako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) 1 raz napisałeś coś mądrego jestem z ciebie dumny a wręcz zadowolnony Na tak -niech bedzie dzwiek tyk xd -bedzie wiadomo ze ktos napisal na sb Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Grzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Moim zdaniem zbędne. Znając życie zawsze komuś nie bd pasował wybrany dźwięk. Często sporo osób pisze na raz na sb i robi się swego rodzaju pozytywny spam. W pelni zagadzam sie z Toba. Wedlug mnie jest to rowniez zbedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 @Mako @SlinceShot Przeczytajcie panowie mojego posta zanim coś napiszecie ;] dodam, że jest to opcja on/off więc problemu nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeżeli miałaby być opcja wyłączenia tego to nie widzę problemu. Tylko czasami widziałem na innych stronach z sb, że ten dźwięk potrafi się bugować. Jeżeli chodzi o mnie to na pewno nie chciałbym, żeby mi pikało. Dla mnie to niepotrzebne. Pod warunkiem, że nie będzie to obciążać jakoś odświeżania sb. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 a po kiego to? jak dla mnie to nie potrzebne bo po tygodniu to każdemu sięznudzi i będzie mutował, jak jest jakiśspam to nie jest fajne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zbędne. Tak jak jest, jest dobrze Nie rozumiem po co więcej i więcej dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 no jak się komuś znudzi, to niech wyłącza, po to Omega napisał w propozycji, że button OFF/ON też by się znalazł ja jestem za, tylko lepiej byłoby (jakby się tak dało) - otrzymujesz powiadomienie, jak ktoś zwróci się do ciebie czyli np: @xxx: @Marta elo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To odpada w 100%, było kiedyś i przeszkadzało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi