SlinceShot 53 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Co tydzien bede zakladal nowy temat z 5 nowymi ciekawostkami . Mam nadzieje ze Wam sie spodoba, ciekawe czy je znacie? Nr.1 Czy wiedziales ze? Istnieje naklejka T-Rex po ktorej zdrapaniu pojawia sie napis REKT. Nr.2 Czy wiedziales ze? Mozna rozbroic bombe z gornego BS'a na mapie de_nuke bedac na dolnym! Wystarczy ze bomba zostanie podlozona w odpowiednim miejscu, i podsadzi was kolega z druzyny na dzwignie obok offica na dole. Nr.3 Czy wiedziales ze? Jesli na drabine wchodzimy pod katem trzymajc dwa przyciski W i D znacznie szybciej niz normalnie. Nr.4 Czy wiedziales ze? Wystarczy obrocic sie o 90° od flesha, a nie o 180° aby nie zostac oslepionym . Nr.5 Czy wiedziales ze? Mozna rzucic granaty na 3 sposoby poprzez: -LPM - rzut na duza odleglosc -PPM - rzut na bardzo mala odleglosc - LPM + PPM - rzut na srednia odleglosc . To tyle, za tydzien kolejne 5 ciekawostek . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 pkt 5 niczym kolumb-odkryłeś ameryke xD + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pkt 5 to w ogóle ciekawostką nie jest bo to funkcja podstawowa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Hahahaha ja nie wiedziałem o tych granatach już wiem czemu zawsze zamykam XDD (no dobra jesrem słaby :c) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To o rozbrajaniu ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziekuje za wszystkie plusy . Mam nadzieje ze za tydzien tez Wam sie spodobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Na yt widziałem takie cos chyba u Mervo ale lap like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Na yt widziałem takie cos chyba u Mervo ale lap like Nawet nie wiem kim jest ten koleś ale dobra. Mam nadzieje ze czegoś nowego się dowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ladnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi