.:PeZo:. 4 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Typ Pracy: Avatar Wymiary: 184(szerokość)x240(wysokość)Render, Stock: ---Napis/y: NH (no i cs classic.pl )Tematyka: ----Kolorystka: Napis Biały , Tło jakieś czarne Inne: Praca ogółem łatwa , ale bardzo zależy mi na dobrym ułożeniu. ( mam nadzieje że to napiszę normalnie:) ) chodzi mi o to że ta środkowa kreska literki "N" ma być poziomą kreską literki "H" one wyjdą nałożone na siebie więc mogą być dość duże. Tło czarne może być coś w stylu gwiazd ale żeby ich nie było za dużo no i napis cs-classic.pl na dole pracy ,a to NH w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 mam nadzieje że dobrze zrozumiałam XDD generalnie zrozumialam za pierwszym razem tak: (nie doczytałam) a pozniej tak: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi