Spirro 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Dostałem perma na serwie nie wiem za co. Nie było mnie na serwie bo wczesniej dostałem bana na 4h? Wytłumaczy mi ktoś to sensownie? Mam jeszcze ss, ale nie moge dodać go tu. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Spirro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dostales perma od Karola, to musiales sobie czyms zasluzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirro 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No wlasnie. Czym? Za co ja moglem perma dostac? Jeszcze ten caly Karol na gg odpisac nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jest zajęty. Jeśli będzie mieć czas odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirro 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z tego co widze on jest ciągle zajęty, wogóle nie odpisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Masz bana za to co, że bugowałeś mapy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi