mantal100 3 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 1. Nick: mantal1002. Imię: Grzegorz3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): tak no 6/7 na 10 muszę sobie przypomnieć.5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak /vip7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/mantal100/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: ponieważ no admini sa ale jak ja gram to albo są albo ich nie ma a tak jak dzisiaj nie było nikogo grały czity scheriff wszedł czity uciekły ... jestem miły spokojny rzadko kiedy opanowany lubie grać w cs to mnie odpręża a czasami bardziej pobudza zależy od skilla a tak to pochodzę z pomorza kierunek Malbork Sztum to wszystko co mogę powiedziec 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie ale jestem w trakcie kupna / loading kasa10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: tak po 3 godz dziennie zalezy kiedy i jak przychodzę do domu11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 17,18-21/2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: ooo chyba 5/6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak nawet tutaj na 45k za czasów Papusia** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warnaPosiadasz 2 warny. Zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi