xentric 11 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: power of a thousand GODS, hybrid mind/ czesto na innych nickach gram 2. Imię: Sasza 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx (0/10): 1 5. Mikrofon (Tak/Nie): + 6. Składka (Tak/Nie): - 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/power%20of%20a%20thousand%20GODS/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: moze sie przydam cczas od czasu, bo malo adminow zostalo 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:83461230 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zalezy od wolnego czasu. jak mam duzo, to gram duzo. dochodzilo czasami do 6-7 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): zazwyczaj od wieczora i do nocy/ plus w poludnie czasami gram 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 10+ 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): nie Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez xentric 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym -wiek -steam -czas na serwerze -jeśli to prawda, że gra w nocy to bardzo dobrze, w nocy mało adminów jest Kiedyś musi być ten 1 raz w byciu adminem, amx łatwa sprawa, dasz sobie rade, odpowiednie poradniki są na forum. P.S. Jeśli grałeś na innych nickach to podaj GT do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na TAK! Trzyma kulture spelnia wiekszosc wymagan. Jedank jestem za okresem probnym, poniewaz nie zna amx i bedzie mial czas to nadrobic, bo jak kazdy wie amx to latwa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jestem na tak +wiele razy CIę widziałem +kulturalny +ogarnięty amx się nauczysz to izi pizi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja na tak, znany, szanowany, super wiek xd Amx to nie problem, przeciez to 2 min roboty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miau 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jestem na tak -steam -wiek - 10 lat stażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Na TAK -Dobre GT -STEAM -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 na tak Wiek Doświadczenie często na serwerze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wbijam czasem do was to się też wypowiem +wiek +steam +aktywność na serwerze +kultura +dobry gracz Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Na tak, chociaż mógłbyś się trochę wysilić z tym podaniem...Co do nocnych adminów, to nie zauważyłem aby po godzinie 1:00 w tygodniu ktokolwiek grał na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jestem na TAK: -wiek -ogarnięty gracz z którym nie było problemów, -duża aktywność na serwerze + opór Mogę pomóc ogarnąć AMX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wiek + Staż + Kultura + Grasz w nocy + Co do tej aktywność ostatnio to rzadko jesteś, widać to w GT. Kiepska znajomość amx jednak myślę że to nie problem, to nie są trudne rzeczy. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 OKRES PRÓBNY + steam + wiek + fajnie, że masz mikro tylko czemu tak rzadko używasz? + kultura - może chcesz być adminem, ale podanie to ważna rzecz i trzeba się troszkę wysilić, bo wiemy tylko ile masz lat i jakie jest Twoje imię amx nauczysz się szybko koniecznie podaj GT z innymi nickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiper 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja również jestem za okresem próbnym. amxmodmenu można zbindować i dalej jest to już bułka z masłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tak:Wiek, doswiadczenie, staz, czesto na serwerze amx ogarniesz szybciutko jc sluze pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jestem na TAK z tego względu że na FFA zostaje coraz to mniej adminów a wymagania spełniasz Steam,Składka,Aktywność,Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Okres próbny.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi