ShaD 2 254 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Cześć, w skład drużyny na mecz Admini vs Gracze wchodzą: Wiola Averox Polaczek Kitol Roloo S}{aDoW Mapa proponowana przez nas: De_Dust2 Propozycja drużyny na wybranej przez nas mapie: TT: Polaczek [Kapitan] Kitol Roloo Averox S}{aDoW CT: S}{aDoW [Kapitan] Polaczek Kitol Roloo Averox Propozycja drużyny na wybranej przez graczy mapie: TT: Polaczek [Kapitan] Wiola Kitol Roloo Averox CT: Polaczek [Kapitan] Wiola Kitol Roloo Averox W trakcie tworzenia drużyny starałem się przemyśleć wszystkie aspekty, którymi podzielę się w dniu jutrzejszym Napiszcie na PW co chcielibyście zmienić i dlaczego. Jeśli się zgadzacie, to jedyne co możemy powiedzieć drużynie przeciwnej to: hf & gl 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dziwne miałem być w pierwszym składzie a niestety nie jestem dopisany . No jeżeli tak to trudno najwyżej nie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ale to jest skład adminów, a Ty grasz w drużynie graczy, więc raczej zagrasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gramy mixa treningowego przed rozgrywką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo przepraszam że nie zagram, nagły wypadek. Na szczęście udało mi się wrócić na część rozgrywki, dzięki za grę Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez .Wiolka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Też myślałem że zagram w składzie Administracji ale no cóż może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Też myślałem że zagram w składzie Administracji ale no cóż może następnym razem. Trzeba było się zapisać ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyniki zostały ogłoszone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi