KiToL 580 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dwa tygodnie minęły, a okres próbny się zakończył. Proszę abyście w tym temacie wyrazili swoją opinię względem Wioli jako admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiper 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Myślę, że daje radę - nie przegina z banami z kapelusza i "władza" nie uderzyła jej do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest aktywnym graczem - widać to po GT. Poprawiła swoją znajomość amx. Jak dla mnie ten okres próbny był udany, warto wspomnieć że to jest jej pierwsze adminowanie Fajnie by było jakbyś miała steam, lepsza komunikacja Ja jestem za pozostawieniem jej na funkcji admina Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Vendetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Aktywna to na pewno na plus. Amx niestety nie umiem powiedzieć niech sama oceni czy się doszkoliła. Ogólnie uważam okres próbny za udany. Jeden minusik wpływ graczy tj. "płacz na u@" decyduje czasem o banach. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Bleteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miau 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie ma co się rozpisywać. Po prostu daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Myślę, że jeszcze trochę poćwiczy amx i będzie cacy na tę chwile mogę powiedzieć, że w skali od 1 do 10 Wiola spisuje się na 7. Plusem jest duża aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wiola daje sobie radę, często ją widzę na spect jak ogląda, wystarczy poprosić, żeby wbiła na spect i już to robi. Amx ogarneła. Tylko steam, jakby go kupiła to większa komunikacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Obecnie o każdego administratora trzeba walczyć, stąd przyda się jakakolwiek pomoc. Wiola źle sobie nie radzi, jest w miarę aktywna. O steam nie wspominam, bo wszystko wiadomo. Ma zostać Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję za opinię, przez ten okres starałam się tak jak umiałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Duża aktywność, miła i lubiana na serwerze. Minusów nie widzę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xentric 11 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 prawie jej nie widzialem jak ostatnio gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Słabo trochę z tą aktywnością, ale ze względu na małą ilość adminów, zostajesz z nami na stałe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi