The Monk 9 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 1. Nick:The Monk2. Imię:Dawid3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8.55. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram w godzinach wieczornych/nocnych i rzadko kiedy jest wtedy jakiś admin ostatnio serwer dobrze się rozwija i coraz częściej widuje nawet koło 10 graczy w godzinach nocnych i zazwyczaj są to nowi gracze a adminów wtedy nie ma często szkoda by było żeby gracze się zniechęcali wtedy przez bezkarnych cheaterów. A na co dzień chodzę do szkoły jak to w tym wieku a interesuję się dziewczynami ^^ i sportem głownie MMA i parkour przez codzienne treningi mam czas wolny tylko po 20.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NIe10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: na tygodniu 2-4h w weekendy 3-6h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od 20 do zazwyczaj aż wyjdą wszyscy czyli czasem 22-23 a czasem 1 weekend tak samo może nie raz w dzień wejdę 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jestem za okresem próbnym. MIałeś szanse ale się nie wykazałeś z przyczyn mi wiadomych i proszę KAŻDĄ osobę, która będzie się chciała wypowiedzieć na ten temat aby nie brała pod uwagę tego, że miał admina a nie grał, ponieważ sprawa była w ciągłym kontakcie między mną a nim i nie była ona zależna ani od niego ani ode mnie i zaczynasz grać z tego co widzę jak na serwie i gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dałbym ci szansę na okres próbny. Oczywiście za gwarancją aktywności Ogólnie raczej wszystko ładnie pięknie, chce zobaczyć jak tam "adminujesz", ponieważ ostatnio nie miałem okazji z powodu twych "problemów". Powodzenia i wykaż się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie ma co tu dużo pisać. Chłopak ogarnięty, można z nim normalnie popisać, amx bardzo ogarnięte. Jego frekwencja na serwie rośnie. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve 3 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeśli moje zdanie, zwykłego, szarego gracza się liczy to Monk będzie odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.Jest aktywny na serwerze i przyda się ktoś kto pyka wieczorami Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jestem za jest miłą i ogarniętą osoba gra wieczora i dzisiaj miałem dowód że on gra i byli cziterzy i nie było żadnego admina żeby nam pomogł co on by już ich ogarnął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jestem na tak z tego co widze po gt to jego aktywność rośnie jest ogarniety bo gral juz wczesniej do zobaczenia w wakacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefir 7 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Aktywność+ AMX:+ Wiek:+ Staż w grze:+ Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym, gdyż nie miałeś jeszcze admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jestem na tak , grałem z nim nie raz na serwerze i wydaje się ogarnięty,miły,koleżeński.Gra o różnych godzinach a to jest plus :)Myśle że sobie poradzi a na NIE nie ma żadnego podpunktu dziękuje pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi