ShaD 2 254 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dziś o godzinie o 18:00 zebraliśmy się wraz z graczami oraz administratorami serwera FFA na Naszym team speak'u by rozegrać mecz, którego pomysłodawcą był gracz: Hyper. Spotkaliśmy się na serwerze Averox'a - podziękowania za pożyczenie. Skład Graczy, który został ustalony w pierwszym temacie: xentric Hiper Bleteczka Pistolejro Czaki. Rezerwa: Majki Gooner96 Skład Administratorów, który został ustalony w pierwszym temacie: Wiola Averox Polaczek Kitol Roloo S}{aDoW System: MR. 12 I Mapa De_dust2 Skład Graczy: xentric Hiper Bleteczka Pistolejro MaZeQ Skład Administratorów: Polaczek [Kapitan] Kitol Roloo Averox S}{aDoW Weszliśmy razem na serwer i rozpoczęliśmy rundę na kosy, która miała zdecydować pierwszą mapę oraz drużyny. Rundę tą wygrała drużyna administratorów, zatem wybraliśmy mapę De_Dust2 oraz Terrorystów. Wynik w drużynie TT: 9 : 3 Wynik w drużynie CT: 4 : 1 Wygrali: Administratorzy II Mapa De_mirage Skład Graczy, który grał na drugiej mapie: xentric Hiper Fuck me im famous FcIdzikowice Gooner96 Skład Administratorów, który grał na drugiej mapie: Polaczek [Kapitan] Kitol Roloo Averox Wiola Rozpoczęliśmy grę na mapie De_Mirage, która została zaproponowana przez graczy. Wynik w drużynie TT: 11 : 1 Wynik w drużynie CT: 2 : 1 Wygrali: Administratorzy Podsumowanie: 2 : 0 dla drużyny Administratorów serwera FFA. Screeny: [/url] Fotograf: Polaczek Dziękuję wszystkim za uwagę oraz mam nadzieję, że znajdziemy czas na zorganizowanie kolejnego turnieju Pozdrawiam! Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gracze dostali tęgie baty :v szkoda. że demka nie ma ^^ gratulacje dla zwycięzców, więcej takich turniejów proszę na przyszłość p.s ale następnym razem gracze mają wygrać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) następnym razem gracze muszą się zebrać porządnie:D admini miazge zrobili Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Gooner96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No szkoda,spodziewałem się większego oporu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pierwszy mix w życiu:)), taktycznie nas porobili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FcIdzikowice 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pfffff.... od razu tam pogrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xentric 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 smiesznie to wygladalo, szczerze powiedziawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiper 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak na pierwszy raz było całkiem OK. Trochę partyzantki ze strony Graczy, ale coś tam starali się stawiać opór Wielkie brawa dla Adminów za dobry team play - jak widać, z nimi nie ma żartów Dziękuję za świetną zabawę i w zasadzie fajnie spędzony czas. A teraz trenować przed następnym spotkaniem! :gunsmilie: PS - ten ostatni screen to jakaś pomyłka (1:13) :er: Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gratuluje chłopaki i dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie wiem czy graliscie, ale mogliscie gracze jakies 2 mixy dla zgrania rozegrac:) Moze nastepnym razem miejsce sie dla mnie znajdzie w druzynie gracz:P Gratuluje wygranym. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 też się spodziewałem większego oporu dzieki za meczyk była fajna atmosfera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gratulacje dla adminów Ale spokojnie, wierzę że gracze jeszcze się na was odegrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jakby to powiedział Piotr "Izak" Skowyrski porobieni XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Brawo dla adminów, spodziewałem sie większej wygranie, zawiedliście mnie :c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gratki admini A graczom życze powodzenia w next pojedynkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mówiłem że jestem słaby i nie da się ze mną grać,moja miniaturka mówi sama za siebie:).Pozdrawiam,dobry meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mimo iż troszkę przybociłam to faaaajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Do następnego Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi