jeste cygan 189 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nick: jeste cyganWiek:21Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxBans.Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Cs 1.6- 6 lat. Cs GO - 2 miesiące.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : AmxBans oczywiście, że tak A Sourcebans, nie obsługiwałem się tym jeszcze.Ile czasu poświęcasz forum?: 5-6 godzin... Jak dobrze pójdzie to jeszcze więcej Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 2 warny. 1- spamowanie 2- przeklinanie w poście ( dodałem teledysk i napisałem wulgarne słowa) Serwery, nigdy w życiu nie byłem karany Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem nie raz tą rangę i jestem ogarnięty. Poświęcam dużo czasu na tym forum i wiem, że mogę się nadać na to stanowisko. Wiem, że dam sobie rade, może dlatego napisałem podanie Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Sebastian mam 21 lat Lubię grać w counter strike 1.6 oraz Global offensive. Mam nadzieję, że dobrze rozważycie moje podanie i dacie mi szansę Na tym stanowisku byłem ponad 2 lata i ogarnę tą sprawę Chcę pomóc natajli Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +/- Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji - Nikt nie jest idealny, ale znam się na ortografii Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) ++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jestem na nie. Nie posiadasz wymaganych 100 postów. Nie widzę większej aktywności na forum. Podanie słabo napisane. Jak na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Hmm, podanie nie przekonuje, mogłes jakos lepiej sie postarać i sie rozpisac. Nie korzystałes ze wspomagacze, więc nie masz doswiadczenia z rodzajami czitów. Nie jestes znany na forum, moze i siedzisz wiele godzin na forum, ale tego nie widac. Jestem na tak, ale tylko do działu zgłoszeń czitów, gdyż z ss'ami duzo problemu nie ma i jest tego mało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Za mała aktywność ja jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na nie Posiedź z nami dłużej i popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem na tak + Wymagania spełnione a posty szybko się nadrobią +ogarnięty Ja bym dał go do działu demek bo tam jest największy problem i mógł by się także wykazać bo co chodzi o SSY to Szefowa Natalia sama daję radę i byłby ktoś potrzebny żeby jej pomóc do demek bo tam jest sporo zleceń i ktoś się przyda do tego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tak, spełnia wymagania. Ma spory staż, jest Adminem, więc zapewne potrafi odróżnić cheatera od normalnego gracza. Doświadczenie na tym stanowisku również jest, więc nie mam zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cygusia znam, lubię, jest z niego spoko gościu, ale uważam, że pomimo tego, że poradziłby sobie z nami nie powinien jeszcze obejmować tej funkcji, bo jest z nami dość krótko, oraz nie ma 100 postów [wiem, że to nie jest ważne aż tak, ale rzutuje na całokształt], wolałbym żebyś posiedział jeszcze z nami troszkę, nadrobił posty i dopiero wtedy się zgłosił tutaj, jestem na nie, posiedź z nami jeszcze z dwa tygodnie, tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Podanie słabe, mało przekonujące. Nie masz wymaganych stu postów i nie widać większej aktywności z twojej strony. Nigdy nie używałeś czitów, więc nie jestem pewny czy masz dobre doświadczenie. Tymczasowo na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi