Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: Tymbarkowa ;3 Powód rezygnacji: Ostatnimi czasy mało spędzam czasu na serwerze, jest to spowodowane brakiem czasu (muszę wziąć się bardziej za naukę i pozdawać wszystko w szkole) , druga sprawa brak chęci gry i ciągłego wysłuchiwania od wielu osób pewnych rzeczy Coś od siebie: Z siecią się jak na razie nie żegnam, będę grała ale mniej. Dziękuje Shadow za danie mi szansy i mam nadzieje, że zrobiłam swoje przez ten okres, w którym miałam admina no i nie stwarzałam Tobie i Kitolowi zbytnich problemów @Vendetta decyzje już podjęłam, może wrócę za kilka miesięcy - no jak się mi cs nie znudzi @Hames umiesz dobić człowiek xD ale widać ludzie lubią moje "krzyki" xD @Evivva L'arte dzięki! Podniosłeś mnie na duchu jeszcze Ci wyśle zdj świadectwa, że zdałam zobaczysz Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Tymbarkowa x3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Tego się nie spodziewałem :/ Szkoda, wielka szkoda :/ Ludźmi się nie przejmuj! Może to jeszcze przemyślisz?? Nie namawiam bo szkoła jest ważna ale no... Powodzenia w zdawaniu Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Vendetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 powodzenia i graj czasami bo nie ma kto krzyczeć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Powodzenia w szkole! Zapraszam oczywiście również na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Powodzenia w nauce i tak nie zdasz i nie przejmuj się tym co inni mówią ;] #edit no.1 Ok, czekam haha xD Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 hmm.. myślałem że żartujesz, ale no coś.. szkoda że rezygnujesz, miło się spędzało czas z tobą na mixach mieszancach itp.. Powodzenia w życiu nie żegnam się na zawsze bo kontakt mamy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Żonko.. nie rób mi tego.. ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi