SANEPID :D 176 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: Koala Powód rezygnacji: Brak chęci do adminowania, chce sobie w spokoju pograć, a nie co 5 min wbijać na spect, bo inni admini nie wbiją, a po drugie mam dość słuchania graczy, którzy mają jakieś "ale" do mojego adminowania Coś od siebie: Dziękuję Shadowowi za danie mi szansy, mam nadzieję, że dobrze wywiązywałem się z obowiązków admina, z sieci nie odchodze, po prostu chce zrobić sobie przerwe od adminowania, może kiedyś wróce. A na koniec mam małą prośbe do reszty adminów z FFA, wchodzcie częściej, nie róbcie z serwera gówna, i trzymajcie na nim porządek. @Hames Myślałem o tym długo, więc to nie jest decyzja tak z przed chwili. FFA upadnie ? Cóż o tym można dyskusować, jak pisałem mam nadzieje, że admini będą częściej wbijąć, oraz mam nadzieje, że Kitol z Shadowem tego dopilnują. @Kinga Chyba nie wiesz co mówisz Adminem dobrym nie byłem to ludzie nie patrzyli co robią inni @Hames x2 xD Hames ile razy Ci mówiłem ? Nie kłam Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie ?! Zostajesz, nie ma mowy bez Ciebie FFA upada i shadow nie pozwalaj mu xD bo inaczej tworzymy HNS a nie FFA XD Przemyśl to wez sobie urlop cokolwiek ale nie zrezygnuj człowieku xD. Olej ich co sądzą o twoim adminowaniu mnie tez krytykowali a ja wiedziałem że dobrze robię olej ich i zostań z nami nie bądż aż taki skromny xD Byłeś dobrym adminem i tyle xd Nie kłamie xD Byłeś dobry i cicho nie znasz się XD Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez JamesRodriguez 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Skądś to znam Misiek Byłeś świetnym adminem ! i tak wiem, ze prędzej czy później wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czyli w końcu się uwolniłeś Życzę miłej gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Przemyśl to wez sobie urlop cokolwiek ale nie zrezygnuj człowieku xD. Olej ich co sądzą o twoim adminowaniu mnie tez krytykowali a ja wiedziałem że dobrze robię olej ich i zostań z nami Nic dodać nic ująć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 W krótkim czasie trochę adminów z FFA poodchodziło, zaczynam się martwić o ten serwer, skoro admini tak "hurtowo" odchodzą, to zaraz będzie dupka, tym bardziej, że w większości są to doświadczeni ludzie no, ale cóż mam nadzieję, że przerwa uświadomi cię w przekonaniu jak to fajnie było być adminem i banować odpałów , wrócisz na to stanowisko szybciej niż myślisz ;] widząc ankiety sądzę, że byłeś dobrym adminem i nim dalej będziesz jak wrócisz, póki co to powodzenia ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Rozumiem Cię Powodzenia i wbijaj na serwer Jestem pewny że wytrzymasz tydzień, dwa, góra trzy i wrócisz Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEByles najlepszy ;c;c;c;c; wracaj!!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Koala, jesteś jednym z najaktywniejszych graczy oraz co ważne - administratorów. Bardzo żałuję, że niska aktywność innych wywołuje na Ciebie presję i postanowiłeś zrezygnować z tego powodu. Proponuję byś sobie odpoczął od banowania na jakiś czas, jednakże nie rezygnował od razu. Tak się składa że każdy gracz Cię zna i to Ty wiesz najwięcej co się ostatnio dzieje na serwerze. Może za bardzo się udzielasz? Powiedz innym administratorom, którzy są na serwerze w tym samym czasie co Ty, by się wzięli do roboty bo nie może rola administratora spoczywać wyłącznie na Twoich barkach - nie przyjmuj wszystkiego na siebie. Jeżeli nadal będziesz obecny na serwerze, gracze nadal Cię będą kojarzyć, grono administratorskie tym bardziej. Mam nadzieję, że się jeszcze zastanowisz i sprawa się ułoży zważywszy na to, że nie odchodzisz z sieci. Daj znać, bo aktualnie za każdego administratora trzeba walczyć - spójrz ile "nas" zostało Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Na Twoim miejscu zrobiłbym sobie urlop, a nie podejmował takich decyzji pod wpływem negatywnych emocji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Więc tak, przemyślałem jeszcze raz pogadałem z Shadowem i Vendettą ( za ten spam zabije ), iii... zostaje tylko rboię sobie dłuższy (około miesięczny) urlop od adminowania. Przepraszam za to wszystko, za nie potrzebne nerwy, ale żeby nie było nie pisałem tego pod wpływem nerwów, tylko myślałem o tym, reszte adminów z FFA, proszę wchodzcie częściej na serwer, i reagujcie na zgłoszenia na u@ to nie boli jak pare minut sobie nie pogracie... Nawet jak jest paru adminów to reagujcie, a nie tak, że jeden sobie gra, drugi w ogóle nie patrzy, albo odwraca wzrok, a trzeci schodzi na spect, bo inni nie chcą. Więc jeszcze raz mówię zostaję tylko urlop biorę. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 // Flagi zostały zawieszone Cieszę się, że zmieniłeś zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi