polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chciałbym zaproponować wprowadzenie zmiany, na ograniczenie pisania postów dla osób z rangami. Jest to bardzo denerwujące, jak chcę napisać parę wypowiedzi, w różnych tematach, a muszę czekać ze względu na ograniczenie czasowe. Niech osoby, od ustalonej rangi mogłyby omijać te limity 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobry pomysł. Myślę że od rangi UBTeam do Właściciela te ograniczenie czasowe powinno być usunięte. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mogę je zmniejszyć, ale nie usunąć całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 W takim razie do zmniejszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko pozostaje pytanie, ile postów może napisać osoba z rangą? 10? jeśli tylko tyle to proponuje zwiększyć o kolejne 10 co będzie dawało nam limit 20 postów dziennie. #edit no.1 @down Ale po co? zwykły user to zwykły user według mnie osoba bez rang powinna mieć limit większy niż taka z rangą, jeśli nie chcesz mieć limitu to kupujesz lub "pracujesz" na donatora i po problemie, a na samego donatora zapracować nie jest trudno, wystarczy się wykazać hm.. "pomysłem" oraz chęciami i tyle. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Moim zdaniem to dobry pomysł, ale też uważam i normalni użytkownicy powinni mieć większy limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zrobiłem to jeszcze inaczej, sprawdźcie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi