Omega* 2 077 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Mam pewną propozycje od nośnie pisania podań na Moderatora forum. Jestem za dodaniem jednego podpunktu który użytkownik musi wypełnić. [DODATKOWE SPRAWDZENIE CZY OSOBA PISZĄCA PODANIE ZNA REGULAMIN FORUM ] Również chodzi mi tutaj o formę wypowiedzi Aktualny wzór: Nick na forum: Wiek: Staż na Forum: Znajomość Regulaminów: Czas jaki możesz poświecić na forum: Znajomość funkcji Moderatora: Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Zmieniony Wzór: Nick na forum: Wiek: Staż na Forum: Znajomość Regulaminów: Czas jaki możesz poświecić na forum: -- Wyjaśnij, co byś zrobił(a) w następujących sytuacjach (opisz): 1. Jeden z użytkowników obraża innego użytkownika na shoutboxie: 2. Jeden z użytkowników używa wulgarnego języka na shoutboxie: 3. Otrzymujesz raport że dany użytkownik pisze bezsensowne i nic nie wnoszące posty do tematu: 4. Widzisz jak jeden użytkownik namawia drugiego do sprawdzenia podania: Znajomość funkcji Moderatora: Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: @Shadow - To jest właśnie sprawdzenie czy osoba pisząca podanie zna regulamin. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Robi to, na co wskazuje regulamin w takich przypadkach. Według mnie zbędne @Edit. Jako moderator i tak zaglądasz do regulaminu wiele razy, gdyż musisz (ja tak robiłem ^) zacytować który punkt regulaminu złamał i za co otrzymał warna. Regulamin dotyczy każdego użytkownika forum i takie sprawdzanie jest całkowicie zbędne. - według mnie Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 I co to da? przeczyta regulamin i napisze odpowiedź, według mnie tez zbędne, każdy pisałby to samo, tylko ubrałby to w inne słowa dla niepoznaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kiedyś to było w zwykłych podaniach i się nie sprawdziło, więc teraz tym bardziej się nie sprawdzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 też zbędne bo jak Shadow napisał trzeba tak zajrzeć żeby skopiować fragment regulaminu xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tak jak już reszta użytkowników napisała uważam że jest to zbędne bo każda osoba może na szybko przeczytać i podać poprawną odpowiedź ponieważ sytuacje podane są standardowe. Ale jeśli pytania nie były by standardowe to wtedy mogło by to mieć sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi