Hiper 11 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Hiper / Slady zebow na kaszance 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 28 4. Znajomość Amx (0/10): 8/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Hiper/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Przede wszystkim lubię wyłapywać czitków na serwie, mam w tym ponad 2,5 letnie doświadczenie będąc adminem FFA na innej (bardzo popularnej, ale niestety już nie istniejącej) sieci serwerów. Znudziło mi się ciągłe dodawanie nowych adminów (za chwilę i tak okazuje się, że już nie ma adma) do steama, żeby ich wołać, gdy jest jakiś szachraj albo ktoś kto nadużywa mikro, wyzywa itp. Niestety shoutbox też się nie sprawdza. Co więcej ilość adminów na FFA kurczy się, myślę, że przyda się Wam ktoś z doświadczeniem. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:30340891 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie, ale na tygodniu to zwykle po dobrych kilka godzin gram. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Nie ma reguły, zwykle gram w godzinach 7-1 (oczywiście nie bez przerwy ) 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 6-7 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Hiper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Myślę, że aktualnie można brać każdego co spełnia wymagania, by później zobaczyć kto się "utrzyma" - im więcej administratorów teraz tym ~ lepiej Wymagania spełnia, wiek Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak -mało adminów, teraz każdy się przyda. -Fakt, troche teraz sie popsuło, adminów nie ma, to ludzie sobie łamią regulamin, a jeden czy dwóch adminów może nie wyrobić. -Wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak!spełnia wymagania, dowiadczenie, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wymagania spełnia, ogarnięty facet, często go widuje na serwerze, nie ma z nim problemów Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Często gramy na serwerku, ładne podanko, wiek, wymagania - TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak, adminow coraz mniej i przyda sie aktywna osoba. Ladne podanko, dość rozbudowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak, gracz aktywny, znany, bezkonfliktowy i spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tak jak pozostali jestem na tak. Spełniasz wymagania i masz doświadczenia a dobrych ludzi nigdy mało. Na pewno się przydasz. Aktywny, steam, ogarniety amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 amx + steam + wiek + ogarnięty + Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 na tak, wiek, steam, amx, wydaje mi się że wystarczająco rozpoznawalny gracz na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem na tak spełniasz wszystkie wymagania: +Steam +Wiek +Składka +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na tak +ostatnio kiepsko z adminami +wymagania +aktywny a tacy się przydadzą bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem jak najbardziej na tak , ogarniety ,wiek, steam ,staz w cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi