Spirro 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Słyszałem, że można zakupić UB za sms 11,07zł? Obowiązuje to deathrun'a, bo nie wiem czy kupowac w sklepiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To tyczy w przypadku Wrzuc ssy na forum, nie za celowe crashowanie servera Moim zdaniem nie powinienes miec mozliwosci ale z taka sprawa sie kieruj na pw, a nie na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirro 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Napisalem na pw h@ ale on ciagle nie odpisuje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie dziwie mu sie... Nie mysisz wszystkiego pisac tutaj. Co, moze bedziesz pisac: o, jest online; wlaczyl cs; ciekawe czy odpisze. Gdybys nic nie robil, nie musialbys czekac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przecież nawet tego PW nie sprawdziłem, nie sprawdzam PW od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi