HuL#GaN 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Siema , na servie są adminy ale prawie nigdy ich nie ma , a ludzie czitują i nie da sie grać . I mam propozycje żebyście robili konkursy o adma np. kto długo siedzi na servie , kto ma najwiecej fragów , bo taki ktoś wtedy jest często i by ogarniał cziterów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 narazie przyda sie wiecej adminow a jesli patrzec pod kontem aktywnosci to tak zeby po 2 admow bylo na kazda pore dnia czy cos takiego bo 5 adminow grajacych od 14 do 19 az tylu nie jest potrzebnych w jednym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuL#GaN 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No poprostu żeby było 2 admów co dlugo grają w cs na tym servie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 nie jestem za konkursem ale jestem za tym by przybyło więcej adminów ogarniętych co siedzą wtedy gdy admina nie ma czyli wieczory i rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten kto ma najwięcej fragów dostaje admina? Bez przesady wtedy to po serwerze by było. Jeżeli jest mało adminów ( mała aktywność ) to zapraszam do pisania podania na administratora Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piszcie podania, jeśli chcecie pomóc. Huligan to że grasz kilka dni na serwerze i nie widziałeś np. wczoraj admina nie znaczy, że admini się obijają, mamy własne życie i nie zawsze czas, aby wszystko ogarnąć na serwerze, róbcie demka, piszcie na gg bądź steam skoro się nie nadajecie na admina, piszcie do nas - my postaramy się pomóc i ogarnąć. Ja np. czasami jestem po kilka długich godzinek na serwie, ale nie zawsze się udaję, jestem no-lifem czasem, ale nie samym serwerem żyję człowiek, zacznijcie coś robić, aby to zmienić a nie krytykować nas adminów. Nie żyjemy 24/7 serwerem. Tyle ode mnie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To zachęcaj ludzi do składania podań i liczba adminów wzrośnie nie ma co spinać, że nie grają czy coś bo tak jak Kowal mówi, że nie ma sznas na gre 24/7 także sam składaj podanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi