Skocz do zawartości

Admini

HuL#GaN

Rekomendowane odpowiedzi

Siema , na servie są adminy ale prawie nigdy ich nie ma , a   ludzie czitują i nie da sie grać . I mam propozycje żebyście robili konkursy o adma np. kto długo siedzi na servie , kto ma najwiecej fragów , bo taki ktoś wtedy jest często i by ogarniał cziterów .

narazie przyda sie wiecej adminow a jesli patrzec pod kontem  aktywnosci to tak zeby po 2 admow bylo na kazda pore dnia czy cos takiego bo 5 adminow grajacych od 14 do 19 az tylu nie jest potrzebnych w jednym czasie 

Ten kto ma najwięcej fragów dostaje admina? Bez przesady wtedy to po serwerze by było. Jeżeli jest mało adminów ( mała aktywność ) to zapraszam do pisania   podania na administratora

Edytowane przez Omєga *
  • Like 2

Piszcie podania, jeśli chcecie pomóc. Huligan to że grasz kilka dni na serwerze i nie widziałeś np. wczoraj admina nie znaczy, że admini się obijają, mamy własne życie i nie zawsze czas, aby wszystko ogarnąć na serwerze, róbcie demka, piszcie na gg bądź steam skoro się nie nadajecie na admina, piszcie do nas - my postaramy się pomóc i ogarnąć. Ja np. czasami jestem po kilka długich godzinek na serwie, ale nie zawsze się udaję, jestem no-lifem czasem, ale nie samym serwerem żyję człowiek, zacznijcie coś robić, aby to zmienić a nie krytykować nas adminów. Nie żyjemy 24/7 serwerem. Tyle ode mnie.

• Like 4

To zachęcaj ludzi do składania podań i liczba adminów wzrośnie :) nie ma co spinać, że nie grają czy coś bo tak jak Kowal mówi, że nie ma sznas na gre 24/7 :) także sam składaj podanie :) 

• Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wyjaśnione

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności