Infernal 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Szczegóły bana Nick Infernal SteamID NeoBans SteamCommunity ID Adres IP Ukryty Typ Bana Niedostępny Powód Bana kamp na respie Wykonano 26.04.2015 - 11:29:16 Długość Bana 30 Minut(y) (30 Minut(y)) Wygasa 26.04.2015 - 11:59:16 (21 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Emin3m SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #1[RESET 15.04][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Nie mogę się zgodzić z powyższym banem... Bana dostałem od admina Emin3m... Za niby kampienie na respie... Nie miałem po co kampić, gdyż miałem komandos+ciche kroki+płaszcz harrego...Panu Adminowi chodziło chyba że jak poszedłem po obiad to byłem chwile afk na respie nawet nie 30 sekund...Ale w to też wątpie, gdyż dostałem bana 10 minut po tym zdarzeniu... A przez te 10 minut to biegałem po mapie, a nie jak Pan Admin mówi kampiłem...Dostałem PERM BANA za wchodzenie na aktywnym...Ale miałem prawo wchodzić i spytać czy ma SS czy coś, bo nie kampiłem ale bana dostałem...Proszę o unbana i ogarnięcie administracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSI HARD BASS 7 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Zgadzam się tobą w 100% Admin jest nie ogarnięty, nie sprawdza podawanych cziterów, kamperów na u@ tylko odrazu banuje, zamiast wejść na spect. z tego co widzę jest plaga takich adminów już na serwerze którzy nie wykonują swoich obowiązków, i wolą grać niż zająć się cziterami Pozdrawiam +++++ Dodam iż admin emin3m na 100% nie ma 20 lat Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez CSI HARD BASS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Najpierw zacznij od wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi