Lebron 112 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: LeBrOn 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8,5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie. 6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście że Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/LeBron/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Szymon i mam 16 lat, lubię grać w koszykówkę oraz w cs'a 1.6 jak i go. Adminem chciałbym zostać dlatego że czasami w weekendy wieczorem jak i z rana nie ma admina a ludzie np. kampią jako nemesis/surv, skanują , rzucają bombę zarażającą w zombie na ostatniego człowieka itp. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak ale częściej jestem na NonSteam'ie bo steama mam na laptopie brata gdzie nie za często mam dostęp. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-6 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Poniedziałek-Piątek jak wrócę ze szkoły, w weekendy jak nie mam co robić czy z kimś wyjść na dwór to gram bardzo długo od rana do wieczora 12. Staż w grze counter strike 1.6: już zbliża się 7 lat z 2 przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak jestem nawet teraz na DR cs 1.6 Wymagania: Ukończone 17 lat. - Przynajmniej 35 godzin spędzonych na serwerze. + Zachowanie kultury na serwerze. +/Czasem się zdarzy że się trochę wkurzę to coś powiem nie miłego. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. ++ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). + Posiadanie mikrofonu. - Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna). + Pozdrawiam Szymon/LeBrOn! @Evviva brat pokazał mi tą grę jak miałem już 7 lat tylko mama mi nie pozwalała w nią grać @@Kropka znikłem z Cod 45k lvl bo mi się najwyraźniej znudził a Zombie Mod mi się bardzo spodobał więc nie nabijaj bezsensownych postów i wejdź na serwer pograj ze mną to zobaczysz że za szybko z niego nie odejdę Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na tak, pomimo twojego wieku po GT widzę, że grasz codziennie po około 2 godziny 30 minut, a to jest dość dużo. AMX dobre, steam jest tylko jedno mi nie pasuje 12. Staż w grze counter strike 1.6: już zbliża się 7 lat z 2 przerwami. coś mi się nie wydaję, że w wieku 9 lat już grałeś w cs'a... No, ale to nic, powodzenia. #edit No.1 Rozmawiałem z kropkiem na twój temat na ts'ie, jestem zmuszony dać ci nie, ponieważ olałeś jego serwer to istnieje duże prawdopodobieństwo, że olejesz i ten. Co do tego: @Kropka znikłem z Cod 45k lvl bo mi się najwyraźniej znudził a Zombie Mod mi się bardzo spodobał więc nie nabijaj bezsensownych postów i wejdź na serwer pograj ze mną to zobaczysz że za szybko z niego nie odejdę To chyba mówi samo przez siebie. Skoro znudził ci się 45k to jaką pewność mamy, ze nie znudzi ci się ZM? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Mimo że nie gram na ty serwerze to się wypowiem Jestem na Nie. Dlaczego ? -jak dostałeś admina na cod 45k to przez pierwsze 2 tygodnie było ok a potem znikłeś na miecha ! -nie dałeś rady z ogarnięciem 1 serwera a ty chcesz już na 2 admina. To wszystko z mojej strony pozdrawiam KropkA @lebron nie spinaj bo nieobecności mi nie dałeś mogłeś napisać rezygnacje a ty poleciałeś na rangi! a tak straciłeś admina i na 45k jesteś spalony:) Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez KropkA12 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Za okresem próbnym gt,składka,doświadczenie+,wiek - tak jak kropka wyżej napisał to samo jest teraz na deathrunie ale,że więcej czasu spędzasz na zm to czemu nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak napisali poprzednicy i faktycznie na codzie 45k i DR zrobiłeś to samo, czyli chwilowy zapał i nieuzasadniona nieobecność to ja osobiście jestem na Nie. Jeśli nie grasz na którymś z serwerów gdzie masz admina to po prostu złóż rezygnację. Nikt niema pewności, że tutaj również się to nie powtórzy, bo potrzebni są admini, a nie ludzie z chwilowym zapałem na grę na danym modzie. Tutaj twój GT z DR gdzie NADAL masz admina a starasz się o nowego na ZM ... http://www.gametracker.com/player/LeBrOn/193.33.176.143:27015/ Myślę, że jeśli udowodnisz wszystkim, że jesteś osobą odpowiedzialną na objęcie wyższego stanowiska niż Donator, to wypowiedzi pod Twoim podaniem będą inne. Tak więc reasumując uporządkuj sprawy związane z DR i napisz podanie za jakiś czas. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek 19 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Masz AB Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Visha 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi