Vendetta 43 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: Vendetta Powód rezygnacji: Nie podoba mi się obecna sytuacja na serwerze/forum. Ktoś ustala wymogi rekrutacji na admina po to aby były one przestrzegane a nie dlatego żeby były. Rezygnuje z powodu podejścia adminów jak i opiekunów. Zauważyłem że liczy się selekcja. Przyjąć dużo a zostawić połowę. Zacznijcie traktować serwer poważnie, ja odchodzę bo nie chce przykładać do tego ręki. Zależy mi na tym serwerze ale nie w takiej postaci. Coś od siebie: Shadow rozumiem że imponuje Ci GT innych graczy ale nie porównuj ich do mnie. Ja mam swoje życie, cs nie jest i nigdy nie będzie na pierwszym miejscu w moim życiu. I co najważniejsze to nie jest ucieczka ani urażona duma, zawsze możecie na mnie liczyć! Dziękuje za danie mi szansy Na serwerze zostaje ale już tylko jako gracz. Pozdrawiam Vendetta! Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Vendetta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Cóż, tego sie nie spodziewałem, kolejny admin odchodzi, co do tej sytuacji to cóż... Jak jest teraz wiadomo, serwer przeżywa kryzys, jednak z niektórymi słowami muszę się zgodzić, tyle ode mnie, powodzenia w życiu. Pozdrawiam Koala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 no to fajnie kolejny admin odchodzi jeszcze trochę i nie będzie adminów. Vendetta jeśli to jest na serio, że porównał Cię do innych to coś jest nie, tak. Jak dla mnie powinno się wyrzucić wszystkich adminów, którzy nic nie robią i otworzyć szybką rekrutację i przyjąć aktywnych,chętnych osób bo jeszcze trochę i to FFA upadnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie podoba mi się obecna sytuacja na serwerze/forum. Mnie również, dlatego robimy wszystko by wróciło do normy Ktoś ustala wymogi rekrutacji na admina po to aby były one przestrzegane a nie dlatego żeby były. Proszę napisać kto otrzymał administratora na stałe nie spełniając wymagań. Zauważyłem że liczy się selekcja. Przyjąć dużo a zostawić połowę. Możesz powiedzieć mi czym jest "Szybka rekrutacja" i na czym polega? Jeżeli jest 5 administratorów, to lepiej przyjmować tylko znajomych i nie zwracać uwagi na to, że serwer jest chroniony.. maksymalnie 3 godziny z 24? Czy dać szansę każdemu, kto jest zainteresowany, który spełnia wymagania i nie ma na niego skarg? Zacznijcie traktować serwer poważnie, ja odchodzę bo nie chce przykładać do tego ręki. Podchodzę do serwera bardzo poważnie dzięki czemu staramy się jak możemy szukać nowych administratorów, którzy będą pomagać w jego utrzymaniu by też normalni gracze mogli na nim przebywać bez przeszkód. Zależy mi na tym serwerze ale nie w takiej postaci. W takim razie zależy Ci na niechronionym serwerze gdzie administratorów jest tyle, co można ich policzyć na palcach jednej ręki? Administratorzy to nie muszą być tylko znajomi. Shadow rozumiem że imponuje Ci GT innych graczy ale nie porównuj ich do mnie. Ja mam swoje życie, cs nie jest i nigdy nie będzie na pierwszym miejscu w moim życiu. Przepraszam bardzo.. a kim są inni gracze? Nie są ludźmi? Nie mają własnego życia? Właśnie dlatego dodajemy nowych administratorów, by było mniej luk - bo wiem, że każdy ma swoje sprawy i nie może być cały czas na serwerze. Chcesz zobaczyć niesprawiedliwość? Gametracker Sa'owego http://www.gametracker.com/player/Sa%5BS%5D%27oWy./31.186.82.184:27691/ + zakupił steam Gametracker .Wiolki. http://www.gametracker.com/player/.Wiolka./31.186.82.184:27691/ - nie napisała nic o swojej nieobecności Twoje słowa w tym temacie, dotyczące czy ma zostać: Jest aktywnym graczem - widać to po GT. Poprawiła swoją znajomość amx. Jak dla mnie ten okres próbny był udany, warto wspomnieć że to jest jej pierwsze adminowanie Fajnie by było jakbyś miała steam, lepsza komunikacja Ja jestem za pozostawieniem jej na funkcji admina Napisane: 23.04. Ostatnio Wiola była na serwerze: 20.04 przez 99min Przykro mi, że tak postępujesz i jesteś gołosłowny. /flagi odebrane Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) i otworzyć szybką rekrutację i przyjąć aktywnych,chętnych osób bo jeszcze trochę i to FFA upadnie Właśnie przyjęliśmy chętną i aktywną osobę - dla tego jest ta rezygnacja. Powodzenia Vendetta Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez KiToL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jesteś za krótko by zrozumieć, że od czasu do czasu jest niż w administracji i potrzeba szybkiej rekrutacji, aby były osoby do pilnowania serwera. Według Twojego toku myślenia to lepiej żeby na serwerze grały czity i panował burdel niż przyjąć parę nowych osób do pomocy w zwalczaniu tego dziadostwa z serwera. Grając aktywnie przez 2 dni,prócz Damiana nie zauważyłem nikogo z administracji na dłużej niż godzinę. No jeszcze Ciebie widziałem na chwilę wczoraj, a tak to serwer stoi bez opieki nad nim. Rolo nie ma czasu, Wiolki nie widziałem od meczu admini vs gracze,doktor też była w między czasie przeze mnie zauważona, Averoxa też nie widziałem i jak serwer ma prawidłowo funkcjonować? Mamy zraźić do siebie graczy, bo nie umiemy przypilnować porządku? Sam pisałem do Bleteczki czy do Chytrego aby składali podania, ponieważ grają często i wydają mi się ogarniętymi graczami. Nowi admini dostali szansę i mają dwa tygodnie, aby się wykazać. A Twój ból dupy jest niezrozumiały, przykro mi... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Byłes dobrym adminem, fajnie sie z Tobą rozmawia. Powodzenia w życiu <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi