POLAND_WRONA 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nick:POLAND_WRONALink do SS:http://www81.zippyshare.com/v/kAgMtyBa/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : POLAND_WRONA [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : [AMXBans] Twoje IP : ' [AMXBans] =============================================== Serwer:newdiablo modLink do bana Liczba screenów może być inna, ale przeważnie robi się ich 5! Uwaga! By dokładnie przeszukać komputer używamy opcji START --> Wyszukaj. Tyle co jest u mnie w wyszukiwarce. chyba że w jakiś sposób jest to inaczej zapisane czy to trzeba rozpakowac? u mnie się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 I tu jest problem bo hltv nie mogę wziąć bo ban prawie rok temu dostany. Poczekaj do resetu amxbansa. Ja nic nie zrobie skoro nie masz ss'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi