Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Nieogarnięty Admin: cz.2-Świadek

Infernal

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Infernal

2.Nick admina/gracza który zawinił: Emin3m
3.Admin/Gracz : Admin
4.SID/IP oskarżanego: 46.149.218.140
5.Data i godzina: 26.04.2015, 11:32
6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): CSI HARD BASS
7.Opis Sytuacji:A więc wczoraj grałem sobie jak zwykle w CS na serwerze COD 350LVL...Grałem z 2 godziny...Mapa:De_Westwood...Koło godziny 11:30 dostałem bana za ,,Kampienie na respie"...Oczywiście takiej sytuacji nie było...I chciałem to sprawę rozwiązać z adminem, który mi to dał...Szanowny Admin dał mi perm bana za wchodzenie na aktywnym...Bez wyjaśnienia sytuacji...Proszę ogarniętych ludzi o UNBANA i danie ostrzeżenia dla Admina lub nawet degrada...Bo adminów jest sporo i to bardziej ogarniętych od niego...
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby...Z Góry Dziękuje!

P.S.W poprzedniej skardze na Emin3m kilka osób potwierdziło że chciało go sprawdzić czy jest czujny, jak się już wyjaśniło to dostałem bana za nic...Ludzie go chcieli sprawdzić czy wyjdzie z teamu i zobaczy czy kampi...Ale nie dostałem bana bez sprawdzenia...Podam wam przykład: Przegrywam np. z Fat4lity to co napisze @Fat4lity kampi bana mu...I co nasz kochany admin nie sprawdzi tylko bana mu da...(Fat4lity, nie uraź się ale twój nick pamiętałem)...Taki admin, który daje bany bez sprawdzenia nie nadaje się na status admina...

Do Właściciela Serwera...Proszę o UnBan i ogarnięcia szanownego admina...Ludzie chcą mojego powrotu...Ja gram 3 tygodnie na tym serwerze a miesiąc w CS...Polubiłem ludzi, jest miła atmosfera...Ludzie chcą mojego powrotu do gry...

Ile jeszcze tematów napiszesz? Moim zdaniem jeden wystarczy ale chyba masz inne zdanie :) 
Widzę że bez cs'a to Ty żyć nie potrafisz :P
Dajcie mu to UB ponieważ będzie płakał jeszcze długo. 
Dla mnie warna lub zabierzcie mi admina i po sprawie.

• Właściciel

Pierwszy ban nie zadziałał poprawnie, bo został nałożony od razu z neobans.

Admin otrzymał jedno ostrzeżenie w poprzednim temacie, nie musiałeś pisać kolejnego.

Zamykam + dałem UB

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności