Gość Skrillex Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Imię: AdamNick : SkrillexWiek : 18 lat (Prawie 19)Coś o sobie: Siedzę na TS kiedy tylko mogę. Ostatnio może nie mam zbyt dużo czasu ale to tylko przejściowe Lubie piłkę nożną i siatkówkę :)Składka (8,00 zł+VAT) : Jak będę miał to oczywiście Na 99%Doświadczenie: Ehhh... i tu są schody ;/ Nigdy nie miałem admina na TS3 więc za dobrze tego nie ogarnę Tzn. Miałem admina u Stępnia ale tylko parę godzin i zabrał swojego TS'a więc za dużo nie ogarnąłem. Ale jak to mówią: "Człowiek sie uczy przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jestem na tak. Możesz spróbować być adminem ts 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na tak jestes ogarniety mily mysle ze jakos sb poradzisz;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jestem na tak ogarniety jest wiec sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jestem Na Tak.Proponuje dać mu od razu tego admina Ts'a Żadnych powodów na "NIE" podać nie mogę lecz wymieniać na "TAK" można by długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Oczywiście na Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Szkoda, że mało siedzisz na TS.. bo ostatnio Cię w ogóle nie widywałam, ale dam Ci szansę.Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Nie Widuje cię na ts3 przysiedź trochę i zrób nowe podanie !! ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi