Jinner Concury` 30 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Jinner Concury`2.Nick admina/gracza który zawinił: _NEMO_3.Admin/Gracz : Admin4.SID/IP oskarżanego:5.Data i godzina: 16:056.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wszystko podam w opisie.7.Opis sytuacji: Więc tak, skarga nie toczy się o samego bana, którego dostałem za brak kultury, choć dla mnie to też jest śmieszne, ale możliwe że się wyjaśni. Więc oto pierwszy screen na którym ukazane jest krótka wymiana słów między mną a Konikiem, który obrażał mnie notorycznie przez całą mapę, odpisałem mu tylko raz (i to chyba wystarczyło): To jest dalsza rozmowa, gdyby ktoś sądził, że niżej może coś być: Tutaj są godziny z AMXBans'a, które świadczą o tym, że tylko JA dostałem bana, konik niekoniecznie. Admin prawdopodobnie się troszkę na mnie obraził, a to tylko dlatego, że powiedział o kampieniu na respie. Że CT może sobie kampić na respie, dajmy na to przykładowo mapę aztec gdzie paka nie jest podłożona, sprzeczałem się z adminem, że jestem pewny, że mogę kampić i żeby mnie banem nie straszył to się przestał odzywać i wyszło jak wyszło...W dodatku na tej samej mapie, pisałem dla admina na U@, że jest admin siedziąc na spect, NEMO nie reagował i zbanował go na wyczucie, a jestem pewny, że nie patrzył po tym jak zginął bo cziter padł pierwszy w ogóle, z podesłaniem demka z tego momentu nie będzie problemu, od tego jest HLTV. ________________________________________ Wchodzę na serwer po banie i widzę coś takiego: Admin, nie powinien się tak chyba odzywać ^^. Dodam jeszcze, że ban był bez ostrzeżenia co można zauważyć w logach. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Jinner Concury` 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem napisanie go niego "uspokój się dzieciaku" nie było obraźliwe zwłaszcza że to on zaczął Cię obrażać, nie zasłużyłeś na tego bana. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Emin3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakrator 3 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Z tego co wynika to ban jest nie sprawiedliwy ale poczekajmy aż wypowie się NEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie uważam, że wyraziłem swój brak kultury w jakiś ogromny sposób, który wymagał braku ostrzeżenia i bana w wysokości 30 minut, gracz i owszem miał prawo poczuć się obrażony, ale czy mnie nie może się to tyczyć?Ban został rozdany niesprawiedliwie jak najbardziej, jeszcze dodając to, że po tym banie, dostałem bana za ss'y, wobec mnie chamsko, bo nie wiem w sumie skąd on wziął jakieś podejrzane akcje, ale ja go rozumiem, obowiązek admina itd.. Lecz na prawdę, przesadnie zaczyna nie ogarniać i co prawda lekko mnie denerwować ^^. Ale jestem spokojny, zostanie ktoś opiekunem kto gra na serwerze to w oddziały zaczną wstępować normalni i kulturalni ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 a nie wstawisz innych ss'ów ? jak innych wyzywasz? co? Dostałeś bana za brak kultury, on miał też dotać, ale wywaliło mi neta... Potem brat chciał grać... cóż dodac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Moim zdaniem to już od dłuższego czasu potrzebny jest tutaj opiekun by trochę bardziej to ogarniał, ban niesprawiedliwy i Jinner ma w pełni rację domagając się sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie uważam, że wyraziłem swój brak kultury w jakiś ogromny sposób, który wymagał braku ostrzeżenia i bana w wysokości 30 minut, gracz i owszem miał prawo poczuć się obrażony, ale czy mnie nie może się to tyczyć? Ban został rozdany niesprawiedliwie jak najbardziej, jeszcze dodając to, że po tym banie, dostałem bana za ss'y, wobec mnie chamsko, bo nie wiem w sumie skąd on wziął jakieś podejrzane akcje, ale ja go rozumiem, obowiązek admina itd.. Lecz na prawdę, przesadnie zaczyna nie ogarniać i co prawda lekko mnie denerwować ^^. Ale jestem spokojny, zostanie ktoś opiekunem kto gra na serwerze to w oddziały zaczną wstępować normalni i kulturalni ludzie. ss'y za nic tak ? ciekawe kto wylatywał zza sciany i odrazu KILL ! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Wmawiasz mi zarzuty na które nie masz dowodów. Grałeś na serwerze całe 30 minut, cały czas w którym trwał mój ban, aż do bana drugiego jakim powodem było, żebym wstawił ss'y, które widnieją już na forum.Jeżeli masz wątpliwości, rozpisz demko.Ciebie także obowiązuje regulamin, stawiając mi zarzuty przedstaw i dowód. Nie obrażam nikogo i mam na to świadków, tych co mnie wyzywają za moją grę nie usłyszeli ani słowa obraźliwego na swój temat. @NEMOWykazujesz się właśnie swoim brakiem doświadczenia w zakresie BYCIA adminem, nie opanowałeś widzę do końca tej funkcji. Nie napisałem, że za nic. Napisałem, że ciekawią mnie moje "podejrzane" (o ile tak to mogę nazwać) akcje.Żebyś był w stanie przyznać się chociaż do swojego błędu, wybaczyłbym Ci a nawet i może dogadał, ale teraz upokarzasz sam siebie.Ja już więcej nie muszę nic dodawać, bo wkopałem Cię ładnie, uważam, że trafiłeś na osobę z którą nie można pogrywać w gierki takiego typu.Nie uraź się NEMO za tą skargę, ale sądzę, że powinieneś zrezygnować, albo postanowić NATYCHMIASTOWĄ poprawę nad swoim zachowaniem oraz doświadczeniem.Do zobaczenia na serwerze. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Jinner Concury` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Jinner Concury` 2.Nick admina/gracza który zawinił: _NEMO_ 3.Admin/Gracz : Admin 4.SID/IP oskarżanego: 5.Data i godzina: 16:05 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wszystko podam w opisie. 7.Opis sytuacji: Więc tak, skarga nie toczy się o samego bana, którego dostałem za brak kultury, choć dla mnie to też jest śmieszne, ale możliwe że się wyjaśni. Więc oto pierwszy screen na którym ukazane jest krótka wymiana słów między mną a Konikiem, który obrażał mnie notorycznie przez całą mapę, odpisałem mu tylko raz (i to chyba wystarczyło): http://iv.pl/images/66753353852349983476.png To jest dalsza rozmowa, gdyby ktoś sądził, że niżej może coś być: Tutaj są godziny z AMXBans'a, które świadczą o tym, że tylko JA dostałem bana, konik niekoniecznie. Admin prawdopodobnie się troszkę na mnie obraził, a to tylko dlatego, że powiedział o kampieniu na respie. Że CT może sobie kampić na respie, dajmy na to przykładowo mapę aztec gdzie paka nie jest podłożona, sprzeczałem się z adminem, że jestem pewny, że mogę kampić i żeby mnie banem nie straszył to się przestał odzywać i wyszło jak wyszło... W dodatku na tej samej mapie, pisałem dla admina na U@, że jest admin siedziąc na spect, NEMO nie reagował i zbanował go na wyczucie, a jestem pewny, że nie patrzył po tym jak zginął bo cziter padł pierwszy w ogóle, z podesłaniem demka z tego momentu nie będzie problemu, od tego jest HLTV. ________________________________________ Wchodzę na serwer po banie i widzę coś takiego: Admin, nie powinien się tak chyba odzywać ^^. Dodam jeszcze, że ban był bez ostrzeżenia co można zauważyć w logach. 'ryj - wpisało się przez przypadek, gdy chciałem wpisać /rynek... zobacz niżej w konsoli... A ten ban za brak kultury faktycznie, postąpiłem zbyt pochopnie... CHCIAŁBYM CIĘ BARDZO PRZEPROSIĆ Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Nemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakrator 3 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Admin okazał skruchę i przyznał się do błędu, jak dla mnie to by wystarczyło bo rzadko takie coś się zdarza. Dajmy mu szansę na poprawę bez warnów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Za słowo "uspokój się dzieciaku" na pewno nie powinno się dostać bana. Sam admin przyznał się do błędu, więc skarga jest słuszna, a więc zdejmuje bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi