asfcs 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 1.Twój Nick: Walo 2.Nick admina/gracza który zawinił: Anal 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego:zmienne, więc bez znaczenia, nawet nie wiem jakie mógłbym mieć w danym momencie 5.Data i godzina: teraz 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Chętnie bym oglądnął 7.Opis sytuacji: Dostałem bana za czitowanie, co jest śmieszne bo wracam do gry po 3 latach przerwy. Prosiłbym admina o jakikolwiek dowód na to, że oszukiwałem, a jak nie to o uniewinnienie. Skoro nie zrobił mi żadnych screenów musiał być pewny mojego przewinienia, a skoro był pewny to jest nieodpowiednią osobą na to stanowisko bo jestem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Post jest napisany w złym miejscu. ZAPRASZAM TUTAJ: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Tutaj to, zapewne zostanie zaraz zamknięte przez moderatora bądź samego opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Pomyłka z mojej strony, kliknąłem nie ten numerek co trzeba. Jako opiekun pozwoliłem sobie Cię odbanować. Następnym razem pisz prośbę o UB, a nie skargę. Za sytuację przepraszam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi