Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Siema Poniewaz sprzedalem dzisiaj kompa, to grac juz nie bede. Ale zostaly mi skiny z ktorymi nie mam co zrobic. Nie bede ich rozdawal, ale moze jakis konkurs sie zrobi. Niech Pride wymysli zasady a ja na poczatek dam 3 skiny : Awp Worm God MW , P250 Skazenie (pamiatka) ze zlotymi naklejkami i Bizona Chemiczny Zielony (pamiatka) . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Dorzucam five seven monkey buisness ft look fn , Pride juz wie na co + 85 kart kolekcjonerskich do poziomu steam Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Damian? NL/PL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dziękuję Damian Konkurs będzie na pewno zorganizowany. Na razie zamykam, by nie było niepotrzebnego spamu, jeśli coś to pisz na steam/pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi