Ananasik 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Miałem dziś robione screeny, wstawiłem, dostałem ub, wróciłem do gry. Grał tam jeszcze admin, który wcześniej zrobił mi screeny. Po którymś razie, gdy go zabiłem bez żadnego komentarza dostałem cos takiego: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '178.42.114.160'[AMXBans] ======================================= Da się zrobić coś żebym dostał ub? Nie bardzo wiem za co ten ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 24h na demo od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi