WSRH 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: WSRH Imię: Karol Wiek: 20 Znajomość Amx (0/10): Znam Bardzo Dobrze 8/10 Mikrofon (Tak/Nie): TAK Składka (Tak/Nie): niestety jak na razie nie jestem w stanie zapłacić bez robotny szukam pracy Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/gRK%601910/31.186.82.184:27691/ Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły dla graczy Zawsze zgłaszam na u@ Czi terów i mam Kulturę ogarniętą Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). NIE Będę Miał 6 Maja Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 7-10h dziennie a jak jest zła pogoda to cały dzień od rana do wieczora a jak jest Ciepło to od 7.00- 15.00 W jakich godzinach grasz (w poniedziałek wtorek Środa czwartek piątek Sobota niedziela od 7.00-do 15.00 a potem przerwa i wracam o 16.00-23.00 Staż w grze Counter-Strike 1.6: 7-9 lat z przerwą Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak byłem adminem Bardzo dużo razy długo byłem nim się bardzo cieszę z tego POZDRAWIAM Grk1910 Można zawsze dać szanse próbną na admina tydzień i zobaczycie jaki jestem Dobry admin Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez WSRH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 chłopie jak ty nie grasz na serwerze. Jestem na nie -aktywność na serwerze -podanie zrobione po prostu masakrycznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Podanie napisane na odwał. Słabo u Ciebie z ortografią i składnią Konto na forum pod podanie. Chyba trochę przesadziłeś w godzinach jakie możesz poświęcić. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jestem na NIE na serwerze nigdy nie widziałem by ktoś z takim nickiem grał. Sądząc po twoim podaniu to nie masz 20 lat, nie przesiadujesz tyle godzin na serwerze, konto pod podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nawet jak brakuje administratorów, nie znaczy że jesteśmy idiotami. + warn (raport za niespełnione wymagania) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi