Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) W dzisiejszej recenzji przedstawię anime "Inu x Boku SS". Gatunki: komedia, romans, nadprzyrodzone. Dziewczyna ze słynnego rodu Shirakiin, Ririchiyo, od dziecka żyła w izolowanym od zewnętrznego świata domostwie, gdyż posiadała nadprzyrodzone moce. Przez to, że nie miała kontaktu z rówieśnikami, nie potrafiła rozmawiać z ludźmi. Zawsze ich obrażała, albo poniżała. Gdy dorosła, postanowiła żyć samodzielnie i przeprowadziła się do Ayakashi. W Ayakashi żyją podobnie "uzdolnieni" ludzie oraz członkowie SS - Secret Service. Każdy z lokatorów ma przydzielonego własnego agenta. Naszej Riri trafia się agent przypominający zarówno wyglądem, jak i usposobieniem, wiernego psa, który jest jej ślepo posłuszny i w razie potrzeby gotów oddać za nią życie. Gdy zapada zmrok, posiadacze mocy są narażeni na niebezpieczeństwa. Różne stwory czające się w cieniu chcą ich zabić. Link do serialu: http://shinden.pl/anime/12415-inu-x-boku-ss _____________________________________________________ Inu x Boku SS to całkiem przyjemny tytuł. Nie jest jakiś wybitnie prześwietny, ale obejrzałem go z przyjemnością. Nasz agent SS strasznie przypomina mi Usuia z Kaichou wa Maid-Sama!, ciekawe czy się ktoś ze mną zgodzi. Jest to taki typowy romans, w którym są naprawdę fajni bohaterowie. "Masochista! Sadysta!" Oceny: -bohaterowie: 10/10, -kreska: 9/10, -fabuła: 8/10, -ocena ogólna: bardzo dobre. Źródło: Shinden Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Akurat skończyly mi sie anime do ogladania, juz się biore , fajna recenzja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Spoko recenzja. Niestety już to widziałem ( chciałbym to powtórzyć ) plusik leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Beczna recenzja Nie oglądam tego, ale twierdząc po tym co napisałaś to może obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Szkoda, że romans, ale może być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Szukałam romansu! xD dobra recka Rias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi