Emin3m 32 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wiek: 20 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 48 H Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem swoje forum cs'a więc mam doświadczenie na takim stanowisku.Dlaczego akurat Ty?: Staram się wypowiadać w tematach związanych z CS'em lub LOL'em ponieważ gram w te gry, znam się na tym co miałbym robić i chciałbym pomagać innym, pomagać w rozbudowie tego działu.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Pomagać innym, udzielać porad, rozwijać dział, dodawać różne ciekawe tematy z tym związane. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Counter Strike 1.6 lub League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Okej, dam ci tygodniowy okres próbny w dziale Lol'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi