Emin3m 32 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wiek: 20 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 48 H Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem swoje forum cs'a więc mam doświadczenie na takim stanowisku.Dlaczego akurat Ty?: Staram się wypowiadać w tematach związanych z CS'em lub LOL'em ponieważ gram w te gry, znam się na tym co miałbym robić i chciałbym pomagać innym, pomagać w rozbudowie tego działu.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Pomagać innym, udzielać porad, rozwijać dział, dodawać różne ciekawe tematy z tym związane. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Counter Strike 1.6 lub League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Okej, dam ci tygodniowy okres próbny w dziale Lol'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 11 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi