Balonidas 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nick : Balonidas - ToJeSkill Link do SSów : http://speedy.sh/3F7uQ/de-nuke0000.bmp Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.6.106.247' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only DD2/INF/Nuke Ps. Nie wiem co jest ale mam tylko zrobiony jeden screen. Na początku nie mogłem ich znaleść ale znalazłem tylko jeden, który jest na mleku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Screeny robią się automatycznie i zawsze jest ich pięć. Też tak potrafię wybrać jeden, który jest czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 L3gionTM, ale ja naprawdę mam tylko jeden screen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Balonidas, szukaj! 5 ssów albo nie ma ub. jak jest 1 musi być reszta i tyle w tym temacie. poradniki szukania ss i szukaj. spróbuj poprzez wyszukiwarkę plików. masz 24h albo nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem ale przeszukałem cały komputer i jest tylko jeden screen. Może się admin pomylił zrobił tylko jeden trzeba się go spytać admin: FD Good.Ale jak admin się nie wypowie trudno nie będzie ub i pożegnam się z ta serwerownią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Balonidas, jest tylko opcja 3 lub 5 ss w amxmodmenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeśli nie znajdziesz ss'y nie bedzie ubMasz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dobra 24h minęło nie dostarczyłeś reszty ssów brak ub. CL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi