HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak widzicie jestem bardzo dobry w tą grę XD. Moja ranga to Silver 4. PRAWIE EJSIK KOCHANIE NO Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Albanczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super, tylko co mamy oglądać skoro film prywatny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane już działa oceniajciee xd @Evviva no coś Ty tak na codzień pykam XD Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Albanczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Życiówka? xD #edit No.1 @Albanczyk Jasneeeeeeeeeeee słyszałem nieraz na TS'ie xD Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Hahha xD Gut dżop hiszpan XD Szkoda ze jak razem gramy, to tak nie kozaczysz xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 JAK TO NIE MASZIRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Fryt0 0 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lol mieli 3 awp i autolame, a i tak wychylali w tym samym miejscu xd. Co za typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lol mieli 3 awp i autolame, a i tak wychylali w tym samym miejscu xd. Co za typy W końcu silvery co nie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Fryt0 0 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No ja już mam to za sobą dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 I tak jeste lepszy XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wlasciwie nic takiego specjalnego, ale masz plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi