L3gionTM 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam. Proponuję dodać plugin, dzięki któremu po wejściu na serwer wyskakuje regulamin serwera, który trzeba zaakceptować. Coraz częściej banuje osoby które łamią regulamin. Bardzo przydało by się zwłaszcza na DR. Proszę o rozpatrzenie decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 jestem zaa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 I co to da ? Zaakceptuje i bd łamał -_-\lepiej wgrać Kolejke , unikniemy ciągłych banow Bo gość 1 ukończy bieg , za nim kolejny i zabije sobie TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zwiększymy kary... Proste w końcu się nauczy a co do kolejki - ciągle się bugowała i trzeba było ginąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jestem zaa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A ja jestem za powiększeniem kar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Po co?I tak nikt nie będzie przestrzegał,lepiej jakby ktoś zrobił takowy regulamin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi