Archerek 44 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 1. Nick:Archerek2. Imię:Przemek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Brak znajomości,ale ucze sie szybko.5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**:nie dam rade sie zalogować...ale duzo osób moze potwierdzić ze mam grubo ponad 20h przegrane na serwie.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,lat15,często przebywam na serwerze i widze jak wygląda kultura wypowiedzi innych graczy aż żal patrzeć... widze jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aimem bo to poprostu widać po tym jak ogladasz gre kolesia... Jestem w miare ogarnięty,mozna sie ze mna łatwo dogadać.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_2:0:1413555726 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:tak z... 3-4h + forum11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekendy od 8 do 15 z (przerwami) i tak pod wieczór też,A wrobocze to po szkole jak wracam to wbijam na jakieś 3-4h.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:)1rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) haha na tak gosc rozwalil link do gt: www.gametracker.com/player/Archerek/193.33.176.116:27015/ no tak link?? czy znajdziess?? Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerek 44 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sie chyba zagalopowałem powinienem chyba temat założyć pod serwerem na którym gram:P??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Do jakiego serwera składasz podanie bo w zlym dziale napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 na #6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerek 44 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 oki jak mozna prosic to prosze o usunięcie:P heh dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Użytkownik napisał kolejne podanie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi