Archerek 44 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Archerek2. Imię:Przemek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Brak znajomości,ale ucze sie szybko.5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.116:27015/top_players/?query=Archerek8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,lat15,często przebywam na serwerze i widze jak wygląda kultura wypowiedzi innych graczy aż żal patrzeć... widze jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aimem bo to poprostu widać po tym jak ogladasz gre kolesia... Jestem w miare ogarnięty,mozna sie ze mna łatwo dogadać.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_2:0:1413555726 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:tak z... 3-4h + forum11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekendy od 8 do 15 z (przerwami) i tak pod wieczór też,A wrobocze to po szkole jak wracam to wbijam na jakieś 3-4h.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:)1rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Archerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 7. Link do swojego GT**:nie dam rade sie zalogować...ale duzo osób moze POTWIERDZIĆ ze mam grubo ponad 20h przegrane na serwie. To jest twoje GT: http://www.gametracker.com/player/Archerek/193.33.176.116:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,lat15,często przebywam na serwerze i widze jak wygląda kultura wypowiedzi innych graczy aż żal patrzeć... widze jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aimem bo to poprostu widać po tym jak ogladasz gre kolesia... Jestem w miare ogarnięty,mozna sie ze mna łatwo dogadać. Dafaq? Jak wygląda "kultura wypowiedzi innych graczy" - cóż za stwierdzenie, chyba chciałeś napisać mnie i innych graczy, bo już nie powiem ile banów ci odpuściłem, bo było mi żal ciebie banować. "widzę jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aim'em" - każdy kto ciebie zabije ma WH i AIM'a... "Jestem w miarę ogarnięty, można się ze mną łatwo dogadać" - coś nie wydaje mnie się, prezentujesz podobny poziom do zbanowanego już gracza Ja To Dziura Ty To Dziurson xD, w skrócie jesteś nieogarnięty. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:tak z... 3-4h + forum 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekendy od 8 do 15 z (przerwami) i tak pod wieczór też,A wrobocze to po szkole jak wracam to wbijam na jakieś 3-4h. Nie przesadzasz z tymi 3 - 4h? po twoim GT widać, że jesteś w stanie grać maksymalnie 2h 30 min w tygodniu, poza tym coś ostatnio nie grasz.. Reasumując: znając Cię z serwera masz ode mnie duże nie, powody są niejako jasne, gdyż jesteś nieogarnięty [każdy według ciebie ciśnie na czitach], podanie słabo napisane, składka nie zostaje zapłacona [vip'a kupiłeś, ale składki to już nie? :c], napisz podanie za tydzień, dwa, lub kiedy się poprawisz, bo teraz nie nadawałbyś się na admina już nie liczę ile razy ci mogłem bana na 7 dni wlepić za bugowanie broni.. #edit No.1 @down Nie rozumiem next czemu się wypowiadasz skoro w ogóle nie grasz na serwerze, poza tym kolega steam'a nie posada tylko pewnie podał Sid... Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem za OKRESEM PRÓBNYM: +GT masz tutaj link i dodaj go http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.116:27015/top_players/?query=Archerek +steam -amxx znajomość , wystarczy że poczytasz poradniki lecz po prostu wpisz w kinsoli bind x amxmodmenu i wszystko masz -wiek -składka Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jestem na NIE - Kto ty jesteś ? XD - Piszesz "kulturalny" a widzę że bany są za kulturkę Na razie nie mamy opiekuna i ciężko jest więc raczej spróbuj za tydzień PS Dark ban za bugowanie ? Sam to robię więc bugowanie raczej tego się nie czepiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Powiem tak Przemek jest ok tylko my potrzebujemy adminów na dłużej mogę się mylić ale myślę, że ty pograsz góra miesiąc i nie będziesz grał. + GT - amx a teraz nie mamy opiekuna a sami ogólnie admini nie mają czasu uczyć kogoś zielonego - składka (myślę, że to nie jest problem) - jeżeli widzisz kogoś na czitach (a nie ma admina) są 2 sposoby. 1. sprawdzasz na gg czy jest jakiś admin 2. nagrywasz demko w wrzucasz na forum + zapotrzebowanie na adminów - kłamstwo w podaniu [kończy się zamknięciem] ( chodzi o czas gry na serwie) Jestem za nie Próbuj za tydzień Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez mariusz2pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Na NIE -składka -brak steama -Brak znajomości amx ale szybko się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi