Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie-Archerek

Archerek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Archerek
2. Imię:Przemek
3. Wiek: 15
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Brak znajomości,ale ucze sie szybko.
5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak
6. Składka(Tak/Nie):Nie
7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.116:27015/top_players/?query=Archerek
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,lat15,często przebywam na serwerze i widze jak wygląda kultura wypowiedzi innych graczy aż żal patrzeć... widze jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aimem bo to poprostu widać po tym jak ogladasz gre kolesia... Jestem w miare ogarnięty,mozna sie ze mna łatwo dogadać.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_2:0:1413555726

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:tak z... 3-4h + forum
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekendy od 8 do 15 z (przerwami) i tak pod wieczór też,A wrobocze to po szkole jak wracam to wbijam na jakieś 3-4h.
12. Staż w grze Counter Strike 1.6:)1rok
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie

** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Edytowane przez Archerek

7. Link do swojego GT**:nie dam rade sie zalogować...ale duzo osób moze POTWIERDZIĆ ze mam grubo ponad 20h przegrane na serwie.

To jest twoje GT: http://www.gametracker.com/player/Archerek/193.33.176.116:27015/

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Przemek,lat15,często przebywam na serwerze i widze jak wygląda kultura wypowiedzi innych graczy aż żal patrzeć... widze jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aimem bo to poprostu widać po tym jak ogladasz gre kolesia... Jestem w miare ogarnięty,mozna sie ze mna łatwo dogadać.

Dafaq? Jak wygląda "kultura wypowiedzi innych graczy" - cóż za stwierdzenie, chyba chciałeś napisać mnie i innych graczy, bo już nie powiem ile banów ci odpuściłem, bo było mi żal ciebie banować. "widzę jak co jakiś czas wbijają goście z wh i aim'em" - każdy kto ciebie zabije ma WH i AIM'a... "Jestem w miarę ogarnięty, można się ze mną łatwo dogadać" - coś nie wydaje mnie się, prezentujesz podobny poziom do zbanowanego już gracza Ja To Dziura Ty To Dziurson xD, w skrócie jesteś nieogarnięty. 

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:tak z... 3-4h + forum

11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekendy od 8 do 15 z (przerwami) i tak pod wieczór też,A wrobocze to po szkole jak wracam to wbijam na jakieś 3-4h.

Nie przesadzasz z tymi 3 - 4h? po twoim GT widać, że jesteś w stanie grać maksymalnie 2h 30 min w tygodniu, poza tym coś ostatnio nie grasz..

Reasumując: znając Cię z serwera masz ode mnie duże nie, powody są niejako jasne, gdyż jesteś nieogarnięty [każdy według ciebie ciśnie na czitach], podanie słabo napisane, składka nie zostaje zapłacona [vip'a kupiłeś, ale składki to już nie? :c], napisz podanie za tydzień, dwa, lub kiedy się poprawisz, bo teraz nie nadawałbyś się na admina już nie liczę ile razy ci mogłem bana na 7 dni wlepić za bugowanie broni.. 

#edit No.1 

@down

Nie rozumiem next czemu się wypowiadasz skoro w ogóle nie grasz na serwerze, poza tym kolega steam'a nie posada tylko pewnie podał Sid... 

Edytowane przez Evviva L'arte!

Jestem za OKRESEM PRÓBNYM:

+GT masz tutaj link i dodaj go http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.116:27015/top_players/?query=Archerek

+steam

-amxx znajomość , wystarczy że poczytasz poradniki lecz po prostu wpisz w kinsoli bind x amxmodmenu i wszystko masz

-składka

Edytowane przez NexT.

Jestem na NIE

- Kto ty jesteś ? XD

- Piszesz "kulturalny" a widzę że bany są za kulturkę

Na razie nie mamy opiekuna i ciężko jest więc raczej spróbuj za tydzień

PS Dark ban za bugowanie ? :D Sam to robię :P więc bugowanie raczej tego się nie czepiaj :D

Powiem tak Przemek jest ok tylko my potrzebujemy adminów na dłużej mogę się mylić ale myślę, że ty pograsz góra miesiąc i nie będziesz grał.

+ GT 

- amx a teraz nie mamy opiekuna a sami ogólnie admini nie mają czasu uczyć kogoś zielonego 

- składka (myślę, że to nie jest problem)

- jeżeli widzisz kogoś na czitach (a nie ma admina) są 2 sposoby. 1. sprawdzasz na gg czy jest jakiś admin 2. nagrywasz demko w wrzucasz na forum

+ zapotrzebowanie na adminów

- kłamstwo w podaniu [kończy się zamknięciem] ( chodzi o czas gry na serwie)

Jestem za nie

Próbuj za tydzień

Pozdrawiam

Edytowane przez mariusz2pa

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności