hagen664 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Prosiłbym żeby jakimś sposobem zostały usunięty dźwięk " Dziabnoł mnie widziałeś?" I dodanie jakiejś muzyki bo to rozluzowywuje. A gdy kilka kili jest to aż mi w słuchawkach uszy pękają . Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgadzam się co do tego dźwięku podczas rundy na noże. Jak jeszcze jest spam, to aż uszy bolą. Co do muzyki to prawdopodobnie ma być wgrana nowa. Już są tematy z propozycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgadzam się z tym , ponieważ mnie to dobija , wkurza jak 5 razy pod rząd słyszę " Dziabnoł mnie widziałeś?" . Moim zdaniem ta runda nożowa jest bez sensu i powinna być usunięta , nie wiem jak inni gracze ale ja jestem za usunięciem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na innych serwerach widziałam rundę rozgrzewkową, która wyglądała mniej więcej tak:1.Trwała chyba 40 sekund2.Dostawało się po każdym zgonie losową broń.Mi się to podobało, ale nie wiem co uważają inni na ten temat. Bynajmniej dla mnie jest to lepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Runda rogrzewkowa na pistolety. I problem rozwiązany . Nieprawdaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 sn0wy`, Też na takim serwie grałem , i to jest dobry pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak by co ja mg zrobić , tylko napisać i bd RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dobra,zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi