daniel394 24 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick:[D]uszekuszek.2. Imię:Daniel3. Wiek:20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):85. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%5BD%5Duszek%5BB%5Duszek./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam interesuje sie sportami motoryzacyjnymi pozatym w wolnych chwilach pykam w csa na tym serwerze ojjj dlugi okres czasu,ostatni mi czasy moja frekwencja nie byla rewelacyjna tak wiem ale to spowodowane bylo tym ze dziewczyna zabronila mi grac no ale ze zwiazki sa przelotne a z gry chyba w zyciu nie zrezygnuje ale mniejsza o mnie bo sie rozpisalem jak bym w tvn w rozmowach w toku byl w kazdym badz razie nadrabiam frekwencje czesto gram z rana i poznymi wieczorami gdy nie ma adminow a odpaly korzystają z tej okazji,dlaczego ja? jestem uczciwy oddany dla servera pomocny dla innych a zreszta to wam to oceniac ; )9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak 578 STEAM_0:1:13254394 0 00:28 24 0 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3 dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:jestem bezrobotny wiec zależy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez daniel394 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 jestem na tak potrzeba adminow szczegolnie wieczorami bo wtedy praktycznie nie ma admina jestem za okresem probnym pozdrawiam i do zobaczenia w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dałbym ci admina próbnego na tydzień w celu poprawienia aktywności przez tydzień, ogólnie wszystko na TAK, miły ogarnięty, kulturalny, da się z tobą pogadać, ogarniasz stanowisko, mikro, steam, aktywność (za dawnych czasów), staż, wszystko w jak najlepszym porządku. Wykaż się przez ten tydzień próbny i zagość u nas na dłużej No Lifie Przyda nam się ktoś taki jak Duszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No koledzy napisali znowu wszystko przede mną. Mi wystarczy tylko potwierdzić to co napisał mój poprzednik K0wAl Tez jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam Jigi! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dobrze grasz kultura ok czesto Cię widze tylko czekam awp fs awp ale ogolnie jestem na tak potrzeba takich ludzi na adma jak Ty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefir 7 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jestem na tak Często widuje cie w grze wiek+ amx+ składka+ steam+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na tak Duszka chyba wszyscy znają -Wiek -Ogarnięty -Staż -Amx -Miał już admina Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Wozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na tak ponieważ wszystkie warunki admina spełnia aby popraw aktywność na serwerze i zaproś trochę ludzi to kiedyś wpadne na BF2 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasco Da Gama 7 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Duszek Kłębuszek JESTEM NA WIELKIE TAK Ogarnięty,Kulturke ma No Lifie <------ Duszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuL#GaN 0 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jestem na tak . -Często jest na servie -Ogarnięty -Składka -Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi